اثر تلقیح قارچ indica Piriformospora و باکتری aquatilis Rahnella بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم در سطوح مختلف فسفر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تلقیح قارچ indica Piriformospora و باکتری aquatilis Rahnella بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم در سطوح مختلف فسفر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تلقیح قارچ indica Piriformospora و باکتری aquatilis Rahnella بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم در سطوح مختلف فسفر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تلقیح قارچ indica Piriformospora و باکتری aquatilis Rahnella بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم در سطوح مختلف فسفر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تلقیح قارچ indica Piriformospora و باکتری aquatilis Rahnella بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم در سطوح مختلف فسفر :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثر ریزجانداران افزاینده رشد بر برخی صفات عملکرد و اجزای عملکرد گندم (رقم میلان) در زمان مصرف سطوح مختلف کود فسفر، آزمایشی مزرعهای در شهرستان ساری، در سال زراعی ۹۴-۱۳۹۳ و در قالب اسپیلت پلات فاکتوریل بر پایه طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. عامل اصلی کود فسفر در سه سطح صفر، ۵۰ و ۱۰۰ کیلوگرم در هکتار از منبع سوپرفسفاتتریپل و عاملهای فرعی شامل قارچ indica Piriformospora) عدم تلقیح و تلقیح با قارچ) و باکتری aquatilis Rahnella) عدم کاربرد و کاربرد باکتری) بودند. نتایج آزمایش نشان داد که بالاترین عملکرد دانه در شرایط مصرف ۱۰۰ کیلوگرم در هکتار کود فسفره و کاربرد باکتری .Raquatilis) 72/5 تن در هکتار) و کمترین عملکرد دانه (۳۲/۳ تن در هکتار) در تیمار عدم مصرف کود فسفره و کاربرد باکتری حاصل شدکه با شاهد (۴۹/۳ (تفاوت معنیداری نداشت. نتیجه مقایسه میانگین نشان داد که بالاترین تعداد دانه در سنبله نیز در شرایط مصرف جداگانه قارچ (۷۹/۵۳ عدد) و کمترین تعداد دانه در سنبله در شرایط شاهد (۷۰/۴۰ عدد) بدست آمد. از سوی دیگر، بیشترین عملکرد بیولوژیک نیز در شرایط اثر سهگانه تیمارها و در شرایط کاربرد باکتری و مصرف ۱۰۰ کیلوگرم در هکتار کود فسفره (۷۰/۱۲ تن در هکتار)و کمترین عملکرد بیولوژیک نیز در شرایط تیمار شاهد (۹ تن در هکتار) بدست آمد. بیشترین تعداد سنبله در متر مربع در زمان مصرف۱۰۰ کیلوگرم در هکتار کود فسفره حاصل شد. نتایج بهدست آمده از این پژوهش به کارایی مثبت کاربرد جداگانه و توام این گونهریزجانداران به صورت بیوپرایمینگ در بهبود عملکرد دانه و اجزای عملکرد گندم دلالت دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.