مقاله مروری بر گونه های گیاهی آبزی جاذب عناصر سنگین در اکوسیستم های آبی شمال ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر گونه های گیاهی آبزی جاذب عناصر سنگین در اکوسیستم های آبی شمال ایران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر گونه های گیاهی آبزی جاذب عناصر سنگین در اکوسیستم های آبی شمال ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر گونه های گیاهی آبزی جاذب عناصر سنگین در اکوسیستم های آبی شمال ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر گونه های گیاهی آبزی جاذب عناصر سنگین در اکوسیستم های آبی شمال ایران :

مقاله مروری بر گونه های گیاهی آبزی جاذب عناصر سنگین در اکوسیستم های آبی شمال ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در اکوبیولوژی تالاب (تالاب) از صفحه ۸۱ تا ۹۰ منتشر شده است.
نام: مروری بر گونه های گیاهی آبزی جاذب عناصر سنگین در اکوسیستم های آبی شمال ایران
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گیاهان آبزی
مقاله اکوسیستم های آبی
مقاله گیاه پالایی
مقاله عناصر سنگین
مقاله شمال ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
گیاهان آبزی به عنوان حلقه ای از زنجیره غذایی به واسطه جذب عناصر سنگین می توانند نشانگر افزایش نسبی غلظت این عناصر در آب یا ر سوبات اکوسیستم های مورد نظر در این مقاله در ابتدا جمع آوری گونه های آبزی از تالاب های شمال ایران انجام گردیده و پس از شناسایی آن ها، با استفاده از تحقیقات گسترده کتابخانه ای از منابع لاتین، مکانیسم، اندام و نوع عناصر مورد جذب در گونه های موجود تعیین شد. در نهایت با استفاده از نرم افزار Excel، تجزیه و تحلیل داده های به دست آمده از بررسی های اولیه و نتیجه گیری نهایی صورت گرفت. نتایج حاکی از آن بود که گونه های گیاهی قابلیت های متفاوتی در جذب عناصر از خود نشان می دهند به طوری که تیره گندمیان دارای بیشترین فراوانی گونه ای بوده و ریشه نسبت به ساقه و برگ، سهم بیشتری را به عنوان اندام جذب کننده به خود اختصاص داده است. همچنین از بین عناصر جذب شده، روی با ۱۳۹۷ درصد، بیشترین فراوانی جذب را توسط گونه های مورد مطالعه داشته و مکانیسم فیتواکسترکشن فرآیند غالب جذب بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.