مقاله تعیین مقادیر هیستامین و رابطه آن با بار میکروبی در ماهی شوریده (Otolithes ruber) نگهداری شده در یخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین مقادیر هیستامین و رابطه آن با بار میکروبی در ماهی شوریده (Otolithes ruber) نگهداری شده در یخ دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین مقادیر هیستامین و رابطه آن با بار میکروبی در ماهی شوریده (Otolithes ruber) نگهداری شده در یخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین مقادیر هیستامین و رابطه آن با بار میکروبی در ماهی شوریده (Otolithes ruber) نگهداری شده در یخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین مقادیر هیستامین و رابطه آن با بار میکروبی در ماهی شوریده (Otolithes ruber) نگهداری شده در یخ :

مقاله تعیین مقادیر هیستامین و رابطه آن با بار میکروبی در ماهی شوریده (Otolithes ruber) نگهداری شده در یخ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در پژوهش های علوم و فنون دریایی از صفحه ۱ تا ۹ منتشر شده است.
نام: تعیین مقادیر هیستامین و رابطه آن با بار میکروبی در ماهی شوریده (Otolithes ruber) نگهداری شده در یخ
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آمین بیوژن
مقاله هیستامین
مقاله ماهی شوریده
مقاله بار باکتریایی
مقاله نگهداری در یخ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در ماهیان شوریده نگهداری شده در یخ طی یک دوره ۱۸ روزه، غلظت آمین بیوژن هیستامین و ارتباط آن با تغییرات بار باکتریایی (باکتری های سرمادوست و مزوفیل) در بازه های زمانی ۳ روزه مورد بررسی قرار گرفت (روزهای صفر، ۳، ۶، ۹، ۱۲، ۱۵ و ۱۸). آمین بیوژن هیستامین در روز اول نگهداری ماهیان بوسیله دستگاه HPLC تشخیص داده نشد (ردیابی نشد) و ردیابی این آمین از روز پنجم نگهداری بود. بهترین میزان همبستگی (R2=%98) بین آمین هیستامین و بار باکتریایی مزوفیل یافت شد و این باکتری ها، در طول دوره تفاوت معنی داری (p<0.05) را نشان دادند. غلظت اولیه هیستامین ۱۴۹ میکروگرم بر گرم بود و در انتهای دوره به ۱۴۲۱ میکروگرم بر گرم رسید که در این زمان بار باکتریایی مزوفیل به بیش از ۱۰۷CFU/g رسیده بود. بنظر می رسد که تغییرات سطوح هیستامین شاخص مناسبی برای ارزیابی تازگی ماهی شوریده بر اساس نتایج این تحقیق باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.