مقاله بررسی و مقایسه برخی از ویژگی های بیولوژی تولیدمثل دو گونه نزدیک :برزم Barbus pectoralis (Heckel 1843) و برزم لب پهن Barbus barbulus (Heckel 1849) در رودخانه کارون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و مقایسه برخی از ویژگی های بیولوژی تولیدمثل دو گونه نزدیک :برزم Barbus pectoralis (Heckel 1843) و برزم لب پهن Barbus barbulus (Heckel 1849) در رودخانه کارون دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و مقایسه برخی از ویژگی های بیولوژی تولیدمثل دو گونه نزدیک :برزم Barbus pectoralis (Heckel 1843) و برزم لب پهن Barbus barbulus (Heckel 1849) در رودخانه کارون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مقایسه برخی از ویژگی های بیولوژی تولیدمثل دو گونه نزدیک :برزم Barbus pectoralis (Heckel 1843) و برزم لب پهن Barbus barbulus (Heckel 1849) در رودخانه کارون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و مقایسه برخی از ویژگی های بیولوژی تولیدمثل دو گونه نزدیک :برزم Barbus pectoralis (Heckel 1843) و برزم لب پهن Barbus barbulus (Heckel 1849) در رودخانه کارون :

مقاله بررسی و مقایسه برخی از ویژگی های بیولوژی تولیدمثل دو گونه نزدیک :برزم Barbus pectoralis (Heckel 1843) و برزم لب پهن Barbus barbulus (Heckel 1849) در رودخانه کارون که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در پژوهش های علوم و فنون دریایی از صفحه ۶۷ تا ۷۹ منتشر شده است.
نام: بررسی و مقایسه برخی از ویژگی های بیولوژی تولیدمثل دو گونه نزدیک :برزم Barbus pectoralis (Heckel, 1843) و برزم لب پهن Barbus barbulus (Heckel, 1849) در رودخانه کارون
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله برزم
مقاله برزم لب پهن
مقاله نسبت جنسی
مقاله LM50
مقاله GSI
مقاله HSI
مقاله رودخانه کارون

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این بررسی از دی ماه ۱۳۸۶ تا آذر ماه ۱۳۸۷ در رودخانه کارون صورت پذیرفت. نمونه ها با تور سلیه (ماش) و تور گوشگیر ثابت از در ایستگاه های (شوشتر، گتوند، “ویس و ملاثانی”، اهواز، دارخوین)، در طول تقریبی ۲۶۰ کیلومتر صید گردیدند. از مجموع ۵۷۸ عدد ماهی، ۲۳۶ عدد برزم لب پهن و ۳۴۲ عدد برزم بود که به ترتیب شامل: ۵۳ ماده، ۵۸ نر و ۱۲۵ نابالغ (برزم لب پهن) و ۵۱ ماده، ۶۲ نر و ۲۲۹ نابالغ (برزم) تعیین جنسیت گردیدند. حداقل و حداکثر طول برزم لب پهن به ترتیب ۲۹۵، ۸۸۵ میلی متر و در ماهی برزم ۲۰۰، ۹۴۵ میلی متر بود. بر حسب آنچه مشاهده شد و با مقایسه مقادیر GSI و HSI محاسبه شده، زمان تخم ریزی ماهی برزم در بهمن ماه و ماهی برزم لب پهن در اسفند ماه در بستر شنی (ایستگاه شوشتر) می باشد. ۵۰LM برزم نر ۳۵-۴۰ و ماده ۵۰-۵۵ سانتی متر، همچنین در برزم لب پهن نر ۴۰-۴۵ و در نمونه های ماده ۵۰-۵۵ سانتی متر به دست آمد.
اولین طول بلوغ جنسی برزم لب پهن نر در اندازه ۳۵-۳۰ سانتی متر و برزم لب پهن ماده ۴۵-۴۰ سانتی متر و ماهی برزم در اندازه ۴۰-۳۵ (نر) و ۴۵-۴۰ (ماده) سانتی متر مشاهده نشد. بر اساس نتایج حاصله ماهی برزم نر در سن +۳ و ماده در -۴ و ماهی برزم لب پهن نر در سن +۲ و ماده –۳ به سن بلوغ می رسد.
نسبت جنسی ماهی برزم در ماه های مرداد، بهمن و اسفند، از نسبت ۱:۱، اختلاف معنی داری را نشان می دهد (P<0.05) و در سایر ماه های سال، اختلاف معنی داری را مشاهده شد (P005). ماهی برزم لب پهن نیز در ماه های اسفند و اردیبهشت از نسبت ۱:۱ اختلاف معنی داری نشان داد (P<0.05) و در سایر ماه های سال اختلاف معنی داری نشان نداد (P005).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.