مقاله اثر سطوح توازن کاتیون آنیون و پروتئین جیره بر عملکرد و فراسنجه های بیوشیمیایی و هماتولوژی خون جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سطوح توازن کاتیون آنیون و پروتئین جیره بر عملکرد و فراسنجه های بیوشیمیایی و هماتولوژی خون جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح توازن کاتیون آنیون و پروتئین جیره بر عملکرد و فراسنجه های بیوشیمیایی و هماتولوژی خون جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح توازن کاتیون آنیون و پروتئین جیره بر عملکرد و فراسنجه های بیوشیمیایی و هماتولوژی خون جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح توازن کاتیون آنیون و پروتئین جیره بر عملکرد و فراسنجه های بیوشیمیایی و هماتولوژی خون جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی :

مقاله اثر سطوح توازن کاتیون آنیون و پروتئین جیره بر عملکرد و فراسنجه های بیوشیمیایی و هماتولوژی خون جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی) از صفحه ۳۹ تا ۵۲ منتشر شده است.
نام: اثر سطوح توازن کاتیون آنیون و پروتئین جیره بر عملکرد و فراسنجه های بیوشیمیایی و هماتولوژی خون جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله الکترولیت
مقاله پروتئین
مقاله فراسنجه های بیوشیمیایی
مقاله تنش گرمایی
مقاله جوجه های گوشتی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و توازن کاتیون آنیون در جیره های غذایی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی به روش فاکتوریل ۳´۳ در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار برای هر تیمار (۴۸۶ قطعه جوجه گوشتی سویه راس) به مدت ۴۲ روز بر عملکرد و فراسنجه های بیوشیمیایی خون انجام گردید. نه جیره حاوی سه سطح پروتئین مطابق با NRC، %۹۰ و %۸۰ مقدار مورد نیاز، و سه سطح الکترولیت (DEB) 200، ۲۶۰ و ۳۲۰ میلی اکی والان بر کیلوگرم بر اساس توصیه انجمن تحقیقات ملی آمریکا مورد آزمایش قرار گرفتند. پرندگان روزانه ۸ ساعت از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸ عصر تحت تنش گرمایی (۳۴±۳ 0C) قرار گرفتند. نتایج آزمایش نشان داد که سطوح مختلف توازن الکترولیت موجب تغییر معنی دار در افزایش وزن در دوره آغازین شده و جیره غذایی حاوی DEB 260 میلی اکی والان بر کیلوگرم و پروتئین متوسط بیشترین افزایش وزن را نشان دادند (p<0.05). در دوره رشد و کل دوره افزایش وزن و خوراک مصرفی به طور معنی داری در DEB ۲۶۰ در مقایسه با DEB 200 افزایش یافت (p<0.05). سطوح مختلف پروتئین تغییر معنی داری در صفت افزایش وزن و خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی در دوره های آزمایش ایجاد نکرد. سطح الکترولیت و پروتئین تاثیر معنی داری بر غلظت کلسترول، تری گلیسرید، پروتئین تام، آلبومین، پتاسیم وسدیم نداشت. گروه های مختلف آزمایش تاثیر معنی داری بر فراسنجه های هماتولوژی خون شامل هموگلوبین، هماتوکریت، هتروفیل، لنفوسیت، منوسیت، شمارش گلبولهای سفید نداشت. غلظت کلر خون در اثر افزایش DEB کاهش معنی داری نشان داد (p<0.05). در نتیجه در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی سطح الکترولیت ۲۶۰ و پروتئین متوسط پیشنهاد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.