بررسی ریسکهای موجود در پروژههای تونلسازی مکانیزه، با مطالعه موردی تونل انتقال آب گلاب اصفهان با استفاده از روش FMEA


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ریسکهای موجود در پروژههای تونلسازی مکانیزه، با مطالعه موردی تونل انتقال آب گلاب اصفهان با استفاده از روش FMEA دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ریسکهای موجود در پروژههای تونلسازی مکانیزه، با مطالعه موردی تونل انتقال آب گلاب اصفهان با استفاده از روش FMEA  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ریسکهای موجود در پروژههای تونلسازی مکانیزه، با مطالعه موردی تونل انتقال آب گلاب اصفهان با استفاده از روش FMEA،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ریسکهای موجود در پروژههای تونلسازی مکانیزه، با مطالعه موردی تونل انتقال آب گلاب اصفهان با استفاده از روش FMEA :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

در ساخت و سازهای زیرزمینی با توجه به شرایط ناهمگن تودهسنگ و محدود بودن اطلاعات، ریسکهای همراه با اجرا با دقت قابل تعریف نیستند، چرا که عدم قطعیتهای فراوانی در مدل ژیوتکنیکی و زمینشناسی هندسی پروژه وجود دارد. لذا ارزیابی ریسک درپروژههای زیرزمینی از اهمیت ویژهای برخوردار است. هدف ارزیابی ریسک، اندازهگیری ریسکها بر اساس شاخصهای مختلف از قبیل میزان تاثیر و احتمال وقوع آن میباشد. در این فرآیند، رتبه بندی ریسکها به دلیل مشخص کردن ارجحیت هر ریسک درمقابل سایر ریسکها، از اهمیت بالایی برخوردار است که نقش اساسی در مدیریت ریسکها و برنامهریزی برای مقابله با آنها ایفا مینماید. روش تجزیه و تحلیل عوامل شکست و آثار آنFMEA یکی از مناسبترین روشها برای شناسایی، ارزیابی و مدیریت ریسکها در پروژههای تونل میباشد، که با نگاه کلی به سیستم میتواند جهت کمینه کردن سطح قابل قبول ریسک در رابطه باهزینه پروژه، زمانبندی و محدودیتهای عملیاتی بکار رود. در این تحقیق به بررسی ریسکهای ممکن در اجرای تونل انتقال آب گلاب در استان اصفهان پرداخته شده است. فاکتورهای ورودی روشFMEAدر این پروژه توسط افراد خبره تعیین شدند و در پایان ریسک مچاله شوندگی زمین، به عنوان با اولویتترین ریسک در این پروژه شناسایی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.