مقاله واکنش ریشه اکالیپتوس (Eucalyptus camaldulensis Dehnh.) نسبت به تنش خشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله واکنش ریشه اکالیپتوس (Eucalyptus camaldulensis Dehnh.) نسبت به تنش خشکی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله واکنش ریشه اکالیپتوس (Eucalyptus camaldulensis Dehnh.) نسبت به تنش خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واکنش ریشه اکالیپتوس (Eucalyptus camaldulensis Dehnh.) نسبت به تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله واکنش ریشه اکالیپتوس (Eucalyptus camaldulensis Dehnh.) نسبت به تنش خشکی :

مقاله واکنش ریشه اکالیپتوس (Eucalyptus camaldulensis Dehnh.) نسبت به تنش خشکی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در تحقیقات جنگل و صنوبر ایران از صفحه ۲۸۵ تا ۲۹۶ منتشر شده است.
نام: واکنش ریشه اکالیپتوس (Eucalyptus camaldulensis Dehnh.) نسبت به تنش خشکی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اکالیپتوس
مقاله تنش خشکی
مقاله پراکنش وزنی ریشه
مقاله پراکنش طولی ریشه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق تاثیر تنش خشکی بر پراکنش وزنی و طولی ریشه درختان سه ساله اکالیپتوس (Eucalyptus camaldulensis Dehnh.) در ایستگاه تحقیقات بیابان زدایی شهید صدوقی یزد مورد بررسی قرار گرفت. درختان در داخل لایسیمترهای وزنی و زهکش دار کشت و تحت تاثیر تیمارهای رطوبتی شامل %۱۰۰(آبیاری به حد کافی)، %۷۰ (تنش ملایم) و %۴۰ (تنش شدید) قرار گرفتند. تامین رطوبت خاک به وسیله آبیاری و از طریق اندازه گیری رطوبت در اعماق مختلف با دستگاه TDR انجام شد. پراکنش وزنی و طولی ریشه ها در اعماق کمتر از ۳۰، ۳۰ تا ۶۰، ۶۰ تا ۹۰ و ۹۰ تا ۱۲۰ سانتی متری مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بررسی های به عمل آمده نشان داد که تنش خشکی موجب کاهش وزن و طول ریشه گردید، به گونه ای که بین هر یک از تیمارهای رطوبتی اختلاف معنی داری (P<0.001) مشاهده شد. پراکنش ریشه از نظر وزنی و طولی در اعماق مختلف نیز معنی دار بود (P<0.001)، به گونه ای که با افزایش عمق میزان وزنی ریشه کاهش و مقدار طولی آن افزایش یافت. تاثیر تیمارهای رطوبتی بر مقدار پراکنش وزنی و طولی ریشه در اعماق مختلف نیز معنی دار (P<0.001) بود. طول ریشه در تیمارهای %۱۰۰ و %۷۰ ظرفیت زراعی با افزایش عمق افزایش یافت، با وجود این در تیمار تنش شدید (%۴۰ ظرفیت زراعی) مقدار آن با افزایش عمق، کاهش یافت. بنابراین نفوذ عمقی ریشه E. camaldulensis به طور کامل به میزان رطوبت موجود در خاک وابسته بوده، به گونه ای که تنش شدید موجب توقف رشد ریشه در اعماق خاک می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.