مقایسه استانداردهای ارزیاب ساختمان های سبز در جهت وزن دهی و رتبه بندی معیارها و شاخص های موجود در این استانداردها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه استانداردهای ارزیاب ساختمان های سبز در جهت وزن دهی و رتبه بندی معیارها و شاخص های موجود در این استانداردها دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه استانداردهای ارزیاب ساختمان های سبز در جهت وزن دهی و رتبه بندی معیارها و شاخص های موجود در این استانداردها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه استانداردهای ارزیاب ساختمان های سبز در جهت وزن دهی و رتبه بندی معیارها و شاخص های موجود در این استانداردها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه استانداردهای ارزیاب ساختمان های سبز در جهت وزن دهی و رتبه بندی معیارها و شاخص های موجود در این استانداردها :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

مفهوم ساختمان سبز در کشورهای توسعه یافته کاملا رواج پیداکرده است و بسیاری از این کشورها در راستای توسعه سیستم های ارزیابی پایداری این ساختمان ها اقدامات شایان توجهی انجام داده اند. سیستم های ارزیابی ساختمان ها، یکچارچوب موثر را برای ارزیابی کارکرد محیطی ساختمان فراهم می آورند و توسعه پایدار را در ساخت وساز و ساختمان، ادغام می نمایند. لذا کشورهای بسیاری در جهان سیستم هایی برای ارزیابی و رتبه بندی ساختمان های سبز ایجاد کرده اند.هرچند این سیستم ها در بسیاری موارد دارای نقاط مشترکی می باشند، اما بااین وجود در مواردی نظیر معیارهای تعریف شده و یا نحوه امتیازدهی دارای تفاوت نیز می باشند. در کشور ما سیستم ارزیابی همانند دیگر کشورها وجود ندارد. این تحقیقابتدا به بررسی چند سیستم ارزیابی معروف در دنیا پرداخته است و سپس با الگو قرار دادن این سیستم های ارزیابی یک چارچوب پیشنهادی تعریف نموده و بعدازآن معیارها و شاخص های این چارچوب پیشنهادی را ازنظر اهمیت وزن دهی ورتبه بندی نموده است تا اولویت فعالیت در بخش ساخت وساز سبز را شناسایی نماید. برای وزن دهی از روش تحلیل سلسله مراتبیAHP و از نرم افزار اکسپرت چویس استفاده شده است. نتایج به دست آمده بیانگر این نکته می باشد که معیارهای انرژی و آب دارای بالاترین رتبه بوده و در اولویت اول قرارگرفته اند. هم چنین شاخص های استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر، استفاده از سیستم گرمایش و سرمایش کارآمد، حفاظت از منابع آب موجود، کاهش اثرات زیست محیطی مصالح، توان خرید یا اجاره نیز از شاخص های بسیار مهم محسوب می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.