مقاله بررسی اثر ضد اضطرابی عصاره آبی برگ اسفناج در موش سوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ضد اضطرابی عصاره آبی برگ اسفناج در موش سوری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ضد اضطرابی عصاره آبی برگ اسفناج در موش سوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ضد اضطرابی عصاره آبی برگ اسفناج در موش سوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ضد اضطرابی عصاره آبی برگ اسفناج در موش سوری :

مقاله بررسی اثر ضد اضطرابی عصاره آبی برگ اسفناج در موش سوری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از صفحه ۴۳ تا ۵۰ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر ضد اضطرابی عصاره آبی برگ اسفناج در موش سوری
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسفناج
مقاله ضد اضطرابی
مقاله ماز بعلاوه ای شکل مرتفع
مقاله Stretched Attend Posture) SAP)

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: در مطالعات قبلی خواص آنتی اکسیدانی اسفناج در به تاخیر انداختن فرآیند پیری سیستم اعصاب مرکزی و یا نقایص و رفتارهای شناختی وابسته به پیری و نیز برخی بیماریهای نورودژنراتیو گزارش گردید. هدف این مطالعه ارزیابی اثرات ضد اضطرابی دوزهای مختلف عصاره آبی برگ اسفناج می باشد.
روش بررسی: در این مطالعه از ۵۰ سر موش سوری نر به وزن ۲۵ – ۳۰ گرم استفاده شد. حیوانات به سه گروه ده تایی آزمایش و دو گروه ده تایی کنترل تقسیم گردیدند. گروههای آزمایش سه دوز پودر عصاره آبی اسفناج ۰۰۵ ,۰۱۰ و ۰۱۵ گرم (به ازای هر موش در روز) و در یک گروه کنترل آب آشامیدنی و در گروه کنترل دیگر ساکاروز ۳% w/v به همراه آب آشامیدنی به صورت خوراکی به مدت یک ماه دریافت کردند. سپس موشها در جهت افزایش فعالیت حرکتی و حس کنجکاوی به مدت ۵ دقیقه در یک جعبه با دیواره های مشکی قرار داده شدند. پس از آن در فواصل زمانی تنظیم شده به ماز بعلاوه ای مرتفع منتقل گردیدند و به مدت ۵ دقیقه شاخص های استاندارد ارزیابی اضطراب از طریق مشاهده در آنها بررسی و ثبت شد.
یافته ها: عصاره اسفناج با دوز ۰۱۰ و ۰۱۵ گرم در مقایسه با گروه های شاهد به صورت معنی داری موجب افزایش درصد مدت زمان ماندن در بازوی باز و نیز با دوز ۰۱۵ گرم موجب افزایش تعداد ورود به بازوی باز ماز بعلاوه ای شکل مرتفع شده است (P<0.05). هیچ اختلافی هم بین تعداد کل ورود به بازوها در بین گروه ها دیده نشد. همچنین عصاره اسفناج با دوز ۰۱۰ و ۰۱۵ گرم در مقایسه با گروه شاهد بصورت معنی داری موجب کاهش تعداد SAP گردید.(P<0.05)
نتیجه گیری: یافته های فوق نشان می دهد عصاره اسفناج در دوزهای بالاتر احتمالا دارای اثرات ضد اضطرابی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.