مقاله مطالعه رشد و متابولیسم گونه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 در شیر استریلیزه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه رشد و متابولیسم گونه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 در شیر استریلیزه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه رشد و متابولیسم گونه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 در شیر استریلیزه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه رشد و متابولیسم گونه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 در شیر استریلیزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه رشد و متابولیسم گونه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 در شیر استریلیزه :

مقاله مطالعه رشد و متابولیسم گونه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 در شیر استریلیزه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی) از صفحه ۳۷ تا ۴۴ منتشر شده است.
نام: مطالعه رشد و متابولیسم گونه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 در شیر استریلیزه
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پروبیوتیک
مقاله لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
مقاله فروکتوز
مقاله دما
مقاله رشد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
فعالیت بیولوژیکی پروبیوتیکها تحت تاثیر فاکتورهای مختلف محیطی قرار گیرد که هر کدام از این عوامل می تواند بر عملکرد و نیز میزان رشد آنها در تولید فرآورده های پروبیوتیکی موثر باشد. هدف از مطالعه حاضر تعیین تاثیر فروکتوز، دوزهای ۰۵، ۱، ۱۵ و ۲ درصد مایه کشت اولیه و دماهای ۳۵، ۳۸، ۴۱ و ۴۴ درجه سانتی گراد بر سرعت رشد و متابولیسم لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 در شیر استریلیزه بوده است. برای این منظور از شیر تخمیر شده با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 بعنوان مایه کشت جهت تلقیح در نمونه های شیر استفاده شد. برای انتخاب دمای مناسب از دماهای متفاوت استفاده شد. اسیدیته و pH نمونه های شیر در طی ساعت متفاوت اندازه گیری و تعداد لاکتوباسیلوس در زمان های صفر، ۴ و ۸ ساعت بعد از گرمخانه گذاری شمارش گردید برای ارزیابی تاثیر فروکتوز ۰۷۵ درصد به نمونه شیر اضافه گردید سپس نمونه های شیر همراه با نمونه شاهد در دمای ۴۱ درجه سانتی گراد گرمخانه گذاری شد و اسیدیته، pH و تعداد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس طبق برنامه زمانی فوق الذکر مورد سنجش قرار گرفتند. هر کدام از اعمال فوق ۱۰ بار تکرار و اطلاعات توسط آزمونهای آماری با هم مقایسه شدند. نتایج نشان داد که تعداد لاکتوباسیلوس و اسیدیته در نمونه های شیر گرمخانه گذاری شده در ۴۱ و ۴۴ درجه ساتی گراد بطور معنی داری بیشتر از دماهای دیگر بود (P<0.05). سرعت افزایش تعداد لاکتوباسیلوس در نمونه های حاوی ۲ درصد مایه کشت در ساعت چهارم گرمخانه گذاری بطور معنی داری بیشتر از نمونه های دیگر بود (P<0.05). ولی این تفاوت در ساعت ۸ بعد از گرمخانه گذاری معنی دار نبود. تعداد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و اسیدیته در نمونه های شیر حاوی فروکتوز بطور معنی داری بیشتر از نمونه های کنترل بود (P<0.05). نتایج تحقیق نشان می دهد که لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 در ۴۱ درجه سانتیگراد بهتر از سایر دماها رشد کرده و اضافه کردن فروکتوز به شیر سرعت رشد و متابولیسم آنرا افزایش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.