مقاله بررسی میزان خسارت های بیماری نوزما در تولید عسل زنبورستان های منطقه نوشهر و چالوس و راهکارهای پیشگیری از آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان خسارت های بیماری نوزما در تولید عسل زنبورستان های منطقه نوشهر و چالوس و راهکارهای پیشگیری از آن دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان خسارت های بیماری نوزما در تولید عسل زنبورستان های منطقه نوشهر و چالوس و راهکارهای پیشگیری از آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان خسارت های بیماری نوزما در تولید عسل زنبورستان های منطقه نوشهر و چالوس و راهکارهای پیشگیری از آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان خسارت های بیماری نوزما در تولید عسل زنبورستان های منطقه نوشهر و چالوس و راهکارهای پیشگیری از آن :

مقاله بررسی میزان خسارت های بیماری نوزما در تولید عسل زنبورستان های منطقه نوشهر و چالوس و راهکارهای پیشگیری از آن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی) از صفحه ۵۵ تا ۶۹ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان خسارت های بیماری نوزما در تولید عسل زنبورستان های منطقه نوشهر و چالوس و راهکارهای پیشگیری از آن
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زنبور عسل
مقاله بیماری نوزما
مقاله فوماژلین
مقاله فومیدل ب

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
نوزما آپیس (ساندر) یک تک سلولی کوچک از خانواده میکروسپورید می باشد که یک پارازیت در زنبور عسل به شمار می رود. نوزما آپیس شیو و پراکندگی بسیار وسیع دارد، لذا در مناطق با آب و هوای گرم خشک و استوایی به عنوان یک کشکل اساسی در پرورش زنبور عسل مورد توجه قرار نمی گیرد. در این طرح تحقیقاتی ۳۶ کلنی جمعیت زنبور عسل به کار گرفته شده و تاثیر بیماری نوزما روی کلنی ها در ارتفاعات و مناطق پست با توجه به استفاده از دارو و تاثیرات آب و هوایی مورد مطالعه قرار گرفته اند که چکیده آن به شرح ذیل می باشد: پیشگیری و مبارزه شیمیایی با بیمار نوزما تا ۱۸ درصد افزایش در تولید عسل در هر جمعیت را به همراه داشته است. مهاجرت دادن زنبورها با توجه به تلفات ناشی از آن که تا اندازه ای طبیعی است، باعث افزایش تولید عسل تا ۳۳ درصد می گردد. شرایط آب و هوایی در ارتفاعات منطقه مورد تحقیق (سرد و خشک) همپنین دوره طولانی در عرضه شهد در مقایسه با منطقه پست (آب و هوای معتدل با رطوبت بالا) که باعث کاهش رشد و شیوع بیماری نوزما و در نتیجه تولید بیشتر می گردد (حدود ۶۰ درصد). اختلاف موجود در تولید عسل در داخل گروه ها می تواند ناشی از اختلاف ژنتیکی (پدران متفاوت) بین کارگرها (super family) در جمع آوری شهد باشد. عدم تاثیر کامل داروی Fumagillin روی بیماری نوزما را می توان تا اندازه ای در مقاوم شدن بیماری نوزما در مقابل این دارو بر اثر استفاده متداوم و طولانی آن دانست، که اظهار نظر قابل اطمینان در این رابطه نیاز به تحقیقات جداگانه ای دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.