مقاله بررسی هیستولوژیک و هیستوشیمیایی لوله گوارش (روده و معده ) ماهی قره برون (Acipenser persicus) در بازه زمانی ۲ هفته پس از تخم گشایی (Hatching)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی هیستولوژیک و هیستوشیمیایی لوله گوارش (روده و معده ) ماهی قره برون (Acipenser persicus) در بازه زمانی ۲ هفته پس از تخم گشایی (Hatching) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی هیستولوژیک و هیستوشیمیایی لوله گوارش (روده و معده ) ماهی قره برون (Acipenser persicus) در بازه زمانی ۲ هفته پس از تخم گشایی (Hatching)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی هیستولوژیک و هیستوشیمیایی لوله گوارش (روده و معده ) ماهی قره برون (Acipenser persicus) در بازه زمانی ۲ هفته پس از تخم گشایی (Hatching)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی هیستولوژیک و هیستوشیمیایی لوله گوارش (روده و معده ) ماهی قره برون (Acipenser persicus) در بازه زمانی ۲ هفته پس از تخم گشایی (Hatching) :

مقاله بررسی هیستولوژیک و هیستوشیمیایی لوله گوارش (روده و معده ) ماهی قره برون (Acipenser persicus) در بازه زمانی ۲ هفته پس از تخم گشایی (Hatching) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در زیست شناسی از صفحه ۲۱ تا ۳۱ منتشر شده است.
نام: بررسی هیستولوژیک و هیستوشیمیایی لوله گوارش (روده و معده ) ماهی قره برون (Acipenser persicus) در بازه زمانی ۲ هفته پس از تخم گشایی (Hatching)
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله قره برون
مقاله دستگاه گوارش
مقاله معده ،روده
مقاله هیستوشیمیایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ماهی خاویاری قره برون (Acipenser.persicus)بعنوان گونه بومی حوضه جنوبی دریای خزر و دارا بودن بالاترین میزان صید و بهره برداری دارای اهمیت شیلاتی بسیاربوده،لذا مطالعه تغییرات هیستولوژیکی و هیستوشیمیایی دستگاه گوارش به منظور بکارگیری روشهایی در جهت تکثیر و پرورش این ماهیان مفید خواهدبود،چرا که با تعیین زمان تغذیه مناسب این ماهی پس از آگاهی از زمان آغاز رشد و نمو لوله گوارش می توان تا حدودی ازاثرات مواد توکسیک بر جنین ولارو آنها جلوگیری کرد و با کمترین هزینه و کوتاهترین زمان بیشترین محصول رابا ارزش اقتصادی بالاتر تولید نمود.
روش کار: در این مطالعه جنین ماهی قره برون در محدوده سنی ۱۴-۱ روزپس از تخم گشایی (۱-۱۴dph) انتخاب و سپس مطالعات هیستولوژیک و هیستوشیمیایی با استفاده از روش های ,PAS ,H-E آلسین بلوph 2.5 و ph 1به منظور مشاهده فرایند جذب کیسه زرده و تغییرات سیستم هضمی انجام شد.
نتایج و بحث: لوله گوارش ماهیان در ابتدا دارای ساختار ساده ای است و توسط مواد زرده ای پر شده است. معده، در روز هفتم پس از تخم گشایی، شامل دو بخش غده ای و غیر غده ای ، شکل می گیرد.در این تحقیق، با افزایش سن ، حجم معده زیاد شده، بخش غده ای نسبت به PAS واکنش مثبت و نسبت به آلسین بلو دارای واکنش منفی بود. بافت اپی تلیوم معده در روز ۱۴ دارای سلولهای استوانه ای شکل بود که احتمالا بدلیل حضور مواد موکوسی، به شدت با PAS واکنش مثبت داشتند. روده، از روز اول بعد از تخم گشایی بااپی تلیومی استوانه ای قابل تشخیص بود. ذرات ملانین درروده از روز ۱۲ بعد از تخم گشایی حذف شدند. سلولهای گابلت در میان سلولهای استوانه ای، احتمالا بدلیل حضور ترکیبات موکوپبی ساکاریدی مختلف، در رنگ آمیزی با PAS وآلسین بلو واکنش مثبت و شدید داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.