مقاله بررسی جامعه شناختی عوامل موثر بر الگوپذیری رفتار اجتماعی دختران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی جامعه شناختی عوامل موثر بر الگوپذیری رفتار اجتماعی دختران دارای ۳۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی جامعه شناختی عوامل موثر بر الگوپذیری رفتار اجتماعی دختران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جامعه شناختی عوامل موثر بر الگوپذیری رفتار اجتماعی دختران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی جامعه شناختی عوامل موثر بر الگوپذیری رفتار اجتماعی دختران :

مقاله بررسی جامعه شناختی عوامل موثر بر الگوپذیری رفتار اجتماعی دختران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در پژوهش نامه علوم اجتماعی از صفحه ۱۵۹ تا ۱۹۱ منتشر شده است.
نام: بررسی جامعه شناختی عوامل موثر بر الگوپذیری رفتار اجتماعی دختران
این مقاله دارای ۳۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله الگوپذیری
مقاله رفتار
مقاله رفتار اجتماعی
مقاله دختران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف تحقیق حاضر «بررسی جامعه شناختی عوامل موثر بر الگوپذیری رفتار اجتماعی دختران» می باشد به بیان دیگر هدف شناخت و تاثیر عواملی همچون پایگاه طبقاتی والدین، برنامه های آموزشی و پرورشی مدارس و رسانه های جمعی، گروه همالان و گروههای مرجع، گرایش به مد و یکپارچگی به دیگران (متغیرهای مستقل) بر الگوپذیری رفتار اجتماعی دختران (متغیروابسته) می باشد. پژوهش حاضر، با شیوه پیمایشی و اسنادی انجام شده است. تکنیک جمع آوری اطلاعات پرسشنامه ساخت یافته است. جامعه آماری شامل ۷۷۱۵ نفر از دانش آموزان دختر دبیرستانهای مناطق ۳ و ۱۹ شهر تهران که به روش خوشه ای – تصادفی نمونه گیری شده اند. و جمعیت نمونه برابر ۳۷۰ نفر محاسبه شده است.
در این تحقیق ۸ فرضیه تدوین گردیده است. فرضیه ها با توجه به متغیرهای تحقیق و با استفاده از شاخص های آماری
t دو نمونه ای و آنالیز واریانس (آزمون برابری میانگین ها) مورد آزمون و تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
نتایج حاصل نشان داده است که از بین ویژگی های فردی والدین مثل سن، تحصیلات و شغل، تنها متغیر تحصیلات، با نوع الگوهای رفتار اجتماعی دختران رابطه معنادار نشان داده است. در بین طبقات اجتماعی نیز، تنها در طبقه پایین جامعه با نوع الگوهای رفتار اجتماعی دختران رابطه معنادار مشاهده شده است. رابطه نوع الگوهای رفتار اجتماعی دختران با گروه دوستان و همالان رابطه ای معنادار نشان داده و همچنین رابطه معناداری بین متغیر وابسته تحقیق با نوع فعالیتهای پرورشی و آموزشی مدارس مشاهده شده است. فرضیه دیگر تحقیق ارتباط گروههای مرجع را با متغیر وابسته تحقیق مورد بررسی قرار داده است که این رابطه نیز معنادار نشان نداده است. فرضیه دیگری که به تایید نرسیده است، رابطه بین رسانه ها و نوع الگوهای رفتار اجتماعی دختران بوده است. فرضیه ارتباط بین مذهبی بودن خانواده با نوع الگوهای رفتاری دانش آموزان رابطه ای معنادار حاصل شده است و بالاخره در آخرین فرضیه که گرایش به مد و یکپارچگی با دیگران را با الگوهای رفتاری دختران مرتبط دانسته است، رابطه ای معنادار نشان داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.