مقاله ارتباط غلظت آدیپونکتین پلاسما با متغیر های تن سنجی و بیوشیمیایی در مطالعه قند و لیپید تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط غلظت آدیپونکتین پلاسما با متغیر های تن سنجی و بیوشیمیایی در مطالعه قند و لیپید تهران دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط غلظت آدیپونکتین پلاسما با متغیر های تن سنجی و بیوشیمیایی در مطالعه قند و لیپید تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط غلظت آدیپونکتین پلاسما با متغیر های تن سنجی و بیوشیمیایی در مطالعه قند و لیپید تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط غلظت آدیپونکتین پلاسما با متغیر های تن سنجی و بیوشیمیایی در مطالعه قند و لیپید تهران :

مقاله ارتباط غلظت آدیپونکتین پلاسما با متغیر های تن سنجی و بیوشیمیایی در مطالعه قند و لیپید تهران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در زیست شناسی از صفحه ۶۹ تا ۷۴ منتشر شده است.
نام: ارتباط غلظت آدیپونکتین پلاسما با متغیر های تن سنجی و بیوشیمیایی در مطالعه قند و لیپید تهران
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آدیپو نکتین
مقاله چاقی
مقاله نمایه توده بدنی مطالعه
مقاله قند و لیپید تهران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: آدیپونکتین نقش مهمی در فراهم کردن زمینه بروز چاقی و مقاومت به انسولین ایفا می کند. هدف از این تحقیق تعیین ارتباط میزان آدیپونکتین ناشتا با متغیرهای تن سنجی و بیوشیمیایی در ۳۴۳ نمونه است.
مواد وروش ها: از افراد شرکت کننده در مطالعه قند و لیپید تهران، بر اساس نمایه توده بدنی
(BMI) تعداد ۳۴۳ نفر (۱۶۳مرد و ۱۸۰ زن) به طور تصادفی انتخاب و در ۴ گروه تقسیم شدند (BMI30، ۳۰>۲۵BMI، ۲۰BMI<25، BMI<20) در هر گروه به ترتیب ۸۳, ۸۴, ۸۷ ,۸۹ نفر قرارگرفت. میزان قند خون ناشتا، HDL-C،LDL-C ، تری گلیسیرید، کلسترول تام و میزان آدیپونکتین اندازه گیری شد. از آزمون های Mann-Whitney و Kruskal-Wallis برای مقایسه یافته های آزمایشگاهی استفاده شد. جهت بررسی ارتباط آدیپونکتین با متغیر های بیوشیمیایی و تن سنجی از ضریب همبستگی اسپیرمن (Spearman Correlation Coefficient) استفاده گردید. داده ها به وسیله نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل شد.
یافته ها: سطح آدیپونکتین در مردان و زنان دارای اختلاف معنی دار و در مردان کمتر بود. بین زنان و مردان از نظر نسبت دور کمر به دور باسن، دور باسن، نمایه توده بدنی، سن، قند ناشتا، کلسترول، تری گلیسرید،
LDL-C و HDL-C اختلاف معنی دار وجود داشت، همچنین از نظر سطح آدیپونکتین بین گروه های دارای اضافه وزن و چاق با گروه های دیگر اختلاف معنی دار وجود داشت. آدیپونکتین در همه افراد با دور کمر، دور باسن، نسبت دور کمر به دور باسن، نمایه توده بدنی، تری گلیسرید ارتباط منفی و با HDL-C ارتباط مثبت نشان داد.
نتیجه گیری: ارتباط آدیپونکتین با متغیر های تن سنجی و بیوشیمیایی تایید گردید.کاهش بیان آدیپونکتین که در افراد چاق مشاهده شد ممکن است در پیشرفت چاقی مشارکت کند. نتایج این تحقیق نشان داد بیان آدیپونکتین بافت چربی در نمونه های لاغر و زنان بیشتر است
.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.