مقاله بررسی تنوع گونه ای و تغییرات فصلی کنه های موجود در بزهای استان زنجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع گونه ای و تغییرات فصلی کنه های موجود در بزهای استان زنجان دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع گونه ای و تغییرات فصلی کنه های موجود در بزهای استان زنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع گونه ای و تغییرات فصلی کنه های موجود در بزهای استان زنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع گونه ای و تغییرات فصلی کنه های موجود در بزهای استان زنجان :

مقاله بررسی تنوع گونه ای و تغییرات فصلی کنه های موجود در بزهای استان زنجان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۸ در میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار) از صفحه ۱۱۵ تا ۱۲۰ منتشر شده است.
نام: بررسی تنوع گونه ای و تغییرات فصلی کنه های موجود در بزهای استان زنجان
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بز
مقاله کنه دامی
مقاله تغییرات فصلی
مقاله زنجان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پژوهش حاضر به منظور تعیین گونه های کنه در زنجان خصوصا در سطح بدن بزهای منطقه و میزان توزیع آلودگی در قسمتهای مختلف بدن بز، میزان تغییرات فصلی آلودگی و میزان شیوع آن در حیوانات مزبور انجام پذیرفت. این بررسی از اول مهرماه سال ۱۳۸۵ تا اواخر شهریورماه سال ۱۳۸۶ انجام گردیده است. در طی این مدت از ۷ شهر تابعه استان زنجان و در مجموع از تعداد ۱۸۰۰ راس بز نر و ماده با سنین مختلف، نمونه گیری صورت پذیرفت.
نتایج این مطالعه نشان داد تعداد۱۰۶ راس (۵۸۹ درصد) بز آلوده به کنه بودند. بالاترین میزان آلودگی در بزها مربوط به خرداد ماه و کمترین میزان آلودگی مربوط به بهمن ماه بوده است. ازمجموع ۴۰۵ کنه جداشده از بزهای تحت بررسی،۵ جنس و ۸ گونه تشخیص داده شد که شامل: همافیزالیس سولکاتا ( ۱۷۳درصد)، همافیزالیس پونکتاتا (۲۷۲ درصد)، هیالوما آناتولیکوم آناتولیکوم (۱۵۶ درصد)، هیالوماآناتولیکوم اکسکاواتوم (۱۲۱ درصد)، درماسنتور مارژیناتوس (۱۴۵۷ درصد)، ریپی سفالوس بورسا (۳۲۵۹ درصد)، ریپی سفالوس سانگویینوس (۱۸۲۷ درصد) واورنیتودوروس لاهورنسیس (۲۹۶ درصد) بودند. فراوانی آلودگی به کنه در قسمتهای مختلف بدن در بزان به ترتیب روی گوش واطراف آن (۲۸۸۸ درصد)، کشاله ران و مغابنی (۲۵۹۲ درصد)، زیربغل (۱۷۴ درصد) و زیر دم (۲۸۱۵ درصد) مشاهده گردید.
دربررسی انجام شده، میزان آلودگی به کنه های سخت دارای ۲ خیز بهاره و پاییزه بود. بدین ترتیب که آلودگی از اواخر زمستان شروع به افزایش کرده و در اواسط بهار اوج اول آلودگی مشاهده شد، سپس روندی کاهشی تا اواخر تابستان داشته، و دراوایل پاییز اوج دوم آلودگی مشاهده شد، و دوباره سیر نزولی تا اواخر زمستان ادامه یافت.
تنها گونه از خانواده کنه های نرم شناسایی شده در بررسی حاضر، اورنیتودوروس لاهورنسیس بود، که از اواخر پاییز تا اوایل بهار، دردام هایی که درآغل نگهداری می شدند، دیده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.