مقاله مروری روشهای تمیزکردن و رسوب زدایی دستگاههای تبادل کننده حرارت در کارخانجات صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مروری روشهای تمیزکردن و رسوب زدایی دستگاههای تبادل کننده حرارت در کارخانجات صنایع غذایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری روشهای تمیزکردن و رسوب زدایی دستگاههای تبادل کننده حرارت در کارخانجات صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری روشهای تمیزکردن و رسوب زدایی دستگاههای تبادل کننده حرارت در کارخانجات صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری روشهای تمیزکردن و رسوب زدایی دستگاههای تبادل کننده حرارت در کارخانجات صنایع غذایی :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

رسوب گرفتگی را می توان تشکیل ناخواسته رسوبات بر روی سطح تعریف نمود. این پدیده یک مشکل عمده در صنعت مواد غذایی به خصوص در طی فرآوری حرارتی است. تشکیل رسوبات با افزایش میزان زبری سطح و کاهش سطح عرضی کانال ها، باعث افت بیشتر فشار و کاهش کارایی انتقال حرارت و افزایش هزینه های عملیات فرآیند می گردد. رسوب همچنین می تواندبا افزایش احتمال آلودگی در حین فرایند یا رشد میکروارگانیسم ها برروی رسوبات بر کیفیت محصول اثر منفی داشته باشد اغلب رسوبات حاوی ترکیبات شیمیایی مختلف هستند. سالیان زیادی است که روی عمل رسوب کردن و روش کاهش آن مطالعه شده است امروزه به منظور بهینه سازی راندمان عملیات تمیزکردن، بیشترین تمرکز بر روی چگونگی خارج نمودن رسوبات می باشد. بیشترین مطالعه در این زمینه بر روی شیر و دیگر محصولات لبنی بوده است اما برخی دیگر از مواد غذایی مانند نشاسته هم می توانند این مشکل را ایجاد کنند. در این مقاله به روشهای نوین رسوب زدایی و جلوگیری از تشکیل رسوبات در کارخانجات تولید مواد غذایی اشاره شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.