تعیین اندازه اقتصادی واحدهای پرورش مرغ گوشتی در شهرستان مسجدسلیمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین اندازه اقتصادی واحدهای پرورش مرغ گوشتی در شهرستان مسجدسلیمان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین اندازه اقتصادی واحدهای پرورش مرغ گوشتی در شهرستان مسجدسلیمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین اندازه اقتصادی واحدهای پرورش مرغ گوشتی در شهرستان مسجدسلیمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین اندازه اقتصادی واحدهای پرورش مرغ گوشتی در شهرستان مسجدسلیمان :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

یکی از عوامل موثر و تعیین کننده در استفاده مطلوب از نهاده ها اندازه واحد تولیدی می باشد.با توجه به اینکه اندازه بهینه واحدهای تولید کشاورزی،تحت تاثیر ویژگی ها و شرایط اقتصادی هرمنطقه می باشد مطالعات مربوط به تعیین اندازه واحدهای تولید کشاورزی باید به طور اختصاصی برای هر محصول و درهرمنطقه صورت بگیرد.در مطالعه حاضر به منظور تعیین اندازه بهینه واحدهای پرورش مرغ گوشتی شهرستان مسجدسلیمان از تابع هزینه ترانسلوگ استفاده شده است. داده های موردنیاز با تنظیم پرسشنامه و مراجعه حضوری به مدیران کلیه واحدهای فعال شهرستان در سال ۹۴به دست آمده است. ابتدا آمار توصیفی تحقیق با استخراج از پرسشنامه ها و در قالب جداول و نمودارها بررسی شد. سپس مقدار کشش هزینه و بازده نسبت به مقیاس با تخمین تابع هزینه کل ترانسلوگ به ترتیب معادل ۸/۰ و ۲۵/۱ به دست آمد که نشانگر بازده افزایشی نسبت به مقیاس می باشد، یعنی اگر تمام نهاده های مورد استفاده در واحدهای مرغداری به اندازه یک درصد افزایش یابند، حدود ۲۵/۱ درصد به مقدار تولید گوشت مرغ اضافه خواهد شد. در نهایت، اندازه بهینه واحدهای مورد نظر با تخمین تابع هزینه متوسط ترانسلوگ و مشتق گیری جزیی از آن نسبت به مقدار محصول گوشت مرغ معادل ۲۸۰۰۰ قطعه به دست آمد. یعنی هرواحدمرغداری با نگهداری۲۸۰۰۰ قطعه از حداقل هزینه متوسط برخوردار خواهد گردید. لذا در شرایط حاضر باید تمهیداتی اتخاذ شود که مدیران واحدهایپرورش دهنده مرغ گوشتی با تغییرمتناسب همه عوامل و افزایش مقیاس تولید خودبتوانند مقدار ستانده بیشتری تولیدنمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.