بررسی بیماری زایی قارچ Aspergillus flavus بر روی موریانه Amitermes vilis در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی بیماری زایی قارچ Aspergillus flavus بر روی موریانه Amitermes vilis در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی بیماری زایی قارچ Aspergillus flavus بر روی موریانه Amitermes vilis در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی بیماری زایی قارچ Aspergillus flavus بر روی موریانه Amitermes vilis در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی بیماری زایی قارچ Aspergillus flavus بر روی موریانه Amitermes vilis در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

در بررسی لاشه موریانه های Amitermes vilis جمع آوری شده از منطقه خجیر در استان تهران پوشش قارچی در سطح بدن موریانه ها مشاهده گردید. پس از جداسازی و خالص کردن قارچ موجود در سطح بدن موریانه، قارچ Aspergillus flavusتشخیص داده شد. اثر بیماری زایی قارچ فوق الذکر برروی موریانه های کارگر Amitermes vilis به روش زیست سنجی از طریق اسپری کردن با غلظت های ۱۰۹ تا ۱۰۵ اسپور در میلی لیتر و آلوده سازی بستر موریانه ها با سوسپانسیون قارچ انجام شد.نتایج نشان داد کمترین lc50 , lc90 در آزمون محلول پاشی به ترتیب برابر ۱.۸۹۶×۱۰ ۵ و ۶.۲۲۴×۱۰ ۹ اسپور در میلی لیتر بوده است، همچنین زمان نسبی مرگ ومیر در بیشترین غلظت برابر ۲.۷۷۵ روز بود . در آزمون آلوده سازی بستر موریانه ، زمان نسبی مرگ ومیر lt50 برابر با ۵.۲۱۶روز بود که مربوط به سوسپانسیون قارچ بوده است. به طور کلی می توان نتیجه گرفت که قارچ بیماری زای Aspergillus flavus می تواند در کنترل موریانه Amitermes vilis موثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.