مقاله بررسی فراوانی سقط جنین های باکتریایی گوسفند و بز در استان مرکزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فراوانی سقط جنین های باکتریایی گوسفند و بز در استان مرکزی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فراوانی سقط جنین های باکتریایی گوسفند و بز در استان مرکزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فراوانی سقط جنین های باکتریایی گوسفند و بز در استان مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فراوانی سقط جنین های باکتریایی گوسفند و بز در استان مرکزی :

مقاله بررسی فراوانی سقط جنین های باکتریایی گوسفند و بز در استان مرکزی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی) از صفحه ۱ تا ۶ منتشر شده است.
نام: بررسی فراوانی سقط جنین های باکتریایی گوسفند و بز در استان مرکزی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سقط جنین باکتریایی
مقاله سرولوژی
مقاله آلودگی
مقاله اولیگلا
مقاله گوسفند
مقاله بز
مقاله استان مرکزی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سقط جنین که از عوامل مهم اصلی زیان های اقتصادی در گله های گوسفند و بز به حساب می آید، توسط چندین عامل عفونی و غیرعفونی ایجاد می شود. باکتری ها مهمترین علت سقط جنین های عفونی در دام های اهلی هستند. در این پژوهش که با هدف تعیین میزان شیوع عوامل باکتریایی در جنین های سقط شده گوسفند و بز در استان مرکزی صورت پذیرفت از ۴۳ گله مبتلا نمونه سرم تهیه و بوسیله روش های سرولوژی از نظر بروسلوز آزمایش شدند. از گله های سرم منفی تعداد ۷۰ نمونه جنین سقط شده تهیه گردید و در آزمایشگاه از کبد و مغز استخوان هر جنین روی محیط های انتخابی کشت انجام شد. تعداد ۱۱ گله (۲۵۸%) در آزمایش های سرولوژی بروسلوز واکنش مثبت نشان دادند. در این مطالعه از تعداد ۲۲ نمونه جنین سقط شده باکتری جدا گردید که شامل: ۲ مورد لیستریا، ۱ مورد کمپیلوباکتر، ۵ مورد باسیلوس، ۴ مورد استافیلوکوکوس، ۱ مورد استربتوکوکوس، ۳ مورد اشرشیاکلی، ۴ مورد اولیگلا، ۱ مـورد انتروکوکوس و ۱ مورد آئروموناس بودند. این اولین گزارش مستند جداسازی باکتری اولیگلا از موارد سقط جنین گوسفند و بز در ایران می باشد. با توجه به شیوع بالای عفونت های باکتریایی، رعایت موازین بهداشتی و پوشش کامل واکسیناسیون برای پیشگیری از سقط جنین پیشنهاد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.