تخمین و ارزیابی ردپای آب آبی و سبز محصولات عمده مورد کشت در حوزه آبخیز پایاب رودان در استان هرمزگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تخمین و ارزیابی ردپای آب آبی و سبز محصولات عمده مورد کشت در حوزه آبخیز پایاب رودان در استان هرمزگان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تخمین و ارزیابی ردپای آب آبی و سبز محصولات عمده مورد کشت در حوزه آبخیز پایاب رودان در استان هرمزگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تخمین و ارزیابی ردپای آب آبی و سبز محصولات عمده مورد کشت در حوزه آبخیز پایاب رودان در استان هرمزگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تخمین و ارزیابی ردپای آب آبی و سبز محصولات عمده مورد کشت در حوزه آبخیز پایاب رودان در استان هرمزگان :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در جهان امروز، آب بهعنوان کالایی اقتصادی اجتماعی از اهمیت ویژهای برخوردار است. نیاز روزافزون به آب در همه ابعاد زندگی بشر، باعث شده تا بهعنوان کالایی نادر در دسترس جوامع قرار داشته باشد. این مهم در مناطقی با اقلیم خشک و نیمهخشک که منابع آب تجدیدپذیر محدودتری دارند بیشتر نمود پیداکرده و ضرورت مدیریت منابع آب با نگرشی جامع را ایجاب میکند. کشاورزی در اقتصاد کشورهایدر حال توسعه بهخصوص ایران به سبب در برگرفتن فعالیت جمع کثیری از جمعیت، جایگاه ویژهای دارد. برای داشتن منابعی پایدار در کشاورزی ضرورت است که یک الگوی مناسب که در آن علاوه بر داشتن شرط حداکثر درآمد ممکن برای کشاورز به استفاده صحیح و اصولی از منابع نیزتوجه شود، انتخاب گردد. آب بهعنوان مهمترین عامل محدودکننده در توسعه بخش کشاورزی میباشد و امروزه به آب نهفته در محصولاتکشاورزی کمتر توجه میشود شناسایی و ارزیابی مقدار آب واقعی مصرفی محصولات کشاورزی میتواند در جهت کاهش مصرف آب در کشاورزی موثر باشد. هدف از این پژوهش محاسبه ردپای آب آبی و سبز محصولات غالب کشاورزی در حوزه آبخیز پایاب رودان میباشد دراین پژوهش برای بررسی ردپای آب محصولات غالب کشتشده میزان آب آبی و آب سبز مصرفی آنها توسط نرمافزار نت وات محاسبه گردید. بنابراین با توجه به نتایج پژوهش و کمتر بودن نیاز آبی صیفیجات نسبت به سایر محصولات و محصولاتی نظیر بادمجان و گوجه و پیاز که دارای میزان آب سبز بیشتری میباشند برای کشت در منطقه مورد مطالعه پیشنهاد میگردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.