مقاله مطالعه میکروسکپی تمایز بافت بیضه در جنین بز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه میکروسکپی تمایز بافت بیضه در جنین بز دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه میکروسکپی تمایز بافت بیضه در جنین بز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه میکروسکپی تمایز بافت بیضه در جنین بز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه میکروسکپی تمایز بافت بیضه در جنین بز :

مقاله مطالعه میکروسکپی تمایز بافت بیضه در جنین بز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۸ در میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار) از صفحه ۵ تا ۱۳ منتشر شده است.
نام: مطالعه میکروسکپی تمایز بافت بیضه در جنین بز
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیضه،تمایز،جنین بز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف از این مطالعه بررسی تمایز ساختارهای بافت بیضه در جنین بز است. جامعه آماری در این مطالعه شامل بزهای آبستن کشتار شده در کشتارگاه صنعتی در طول فصل پاییز و واحد نمونه گیری شامل ۱۰۰ راس جنین جدا شده از رحم مادران آبستن بود. نمونه برداری به روش تصادفی انجام شد. سن جنین های جمع آوری شده طبق فرمول ارایه شده توسط گال و همکاران (۱۹۹۴)، X=2.74Y+30.15محاسبه گردید. بعد از کالبدگشایی جنین ها از مراحل مختلف سنی، نمونه های بافت بیضه جهت مطالعه بافت شناسی و انجام مراحل هیستوتکنیک در محلول فرمالین ۱۰ درصد پایدار شدند و بعد از انجام مراحل رنگ آمیزی به روش های هماتوکسیلین– ائوزین، اسید پریودیک شیف و تری کروم ماسون، زیر میکروسکوپ نوری مورد بررسی قرار گرفت. داده ها توسط آزمون واریانس یک طرفه (ANOVA)، تست چندگانه توکی (Tukey)، و نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل شدند. نتایج مطالعات میکروسکوپی نشان داد که گنادها در سن ۳۵ روزگی از آبستنی، به صورت توده متصل به مزونفروز می باشد. در سن ۳۸۵ روزگی از آبستنی، اولین نشانه تمایز بیضه یعنی تشکیل سفید پرده مشاهده شد و در سن ۴۲۵ روزگی از آبستنی طناب های جنسی اولیه شکل گرفت. در سن ۵۰ روزگی از آبستنی، شاهد حضور سلول های مایویید دورتا دور طناب های جنسی بودیم و در ادامه چند روز از آن سلول های لیدیک در فضای بینابینی بیضه مشاهده شد. طناب های جنسی تا زمان تولد توسط سلول های سرتولی مفروش شده بودند و در مرکز طناب ها، سلول های گونوسیت قرار داشت بطوری که تا زمان تولد بصورت لوله توپر مشاهده شد. بر اساس یافته های بدست آمده چنین استنباط شد که زمان تمایز بیضه در نشخوارکنندگان متفاوت می باشد. مقادیر بیومتری مورد مطالعه به تدریج با رشد سن جنین، افزایش می یابد، به طوری که اختلاف معنی داری در بین گروه های سنی مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.