مقاله بررسی تاثیر تغییرات pH کتامین هیدروکلراید بر روی اثرات بی حسی اپی دورال در گوسفند نژاد شال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر تغییرات pH کتامین هیدروکلراید بر روی اثرات بی حسی اپی دورال در گوسفند نژاد شال دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر تغییرات pH کتامین هیدروکلراید بر روی اثرات بی حسی اپی دورال در گوسفند نژاد شال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر تغییرات pH کتامین هیدروکلراید بر روی اثرات بی حسی اپی دورال در گوسفند نژاد شال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر تغییرات pH کتامین هیدروکلراید بر روی اثرات بی حسی اپی دورال در گوسفند نژاد شال :

مقاله بررسی تاثیر تغییرات pH کتامین هیدروکلراید بر روی اثرات بی حسی اپی دورال در گوسفند نژاد شال که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی) از صفحه ۲۳ تا ۳۰ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر تغییرات pH کتامین هیدروکلراید بر روی اثرات بی حسی اپی دورال در گوسفند نژاد شال
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کتامین هیدروکلراید
مقاله بی حسی اپی دورال
مقاله pH
مقاله گوسفند شال

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
امروزه برای ایجاد بی حسی اپی دورال علاوه بر داروهای بی حسی استفاده از سایر داروها مانند کتامین در گونه های مختلف حیوانات متداول می باشد، با افزایش pH روند نفوذپذیری غشایی داروی بی حسی و انتشار آن در چربیهای غلاف عصبی بیشتر شده و اثر بی حس کنندگی دارو به دنبال پخش سریع آن در مناطق داخلی و آکسون های عصبی بیشتر می شود. در نتیجه باعث ایجاد بی حسی سریع و نیز افزایش طول مدت بی حسی می گردد. در این مطالعه کتامین تجارتی باpH برابر (۴۶±۰۰۱) استفاده شد و با افزودن بی کربنات سدیم یک مولار pH های ۵۶±۰۰۱ و ۶۶±۰۰۱ تهیه گردید. ۹ راس گوسفند نژاد شال سالم با میانگین وزنی ۳۸۸۹±۱۳۲۹ کیلوگرم به طور تصادفی انتخاب و مقدار یک میلی لیتر به ازای هر۲۰ کیلو گرم وزن زنده دام از هر یک از محلول های تهیه شده در فضای اپی دورال کمری بین آخرین مهره کمری و اولین مهری عجزی (L6-S1) بدون مقاومت، تزریق گردید. زمان ایجاد و کامل شدن بی حسی نواحی شکمی و خلفی دام و نیز بازگشت و تکمیل حس این نواحی با بهره گیری از روش نیش سوزن بررسی و ثبت گردید. آنالیز آماری نتایج نشان داد تغییر pH کتامین به سمت قلیایی و در pH های ۵۶±۰۰۱ و ۶۶±۰۰۱ تغییرات معنی داری را نسبت به کتامین تجارتی (۴۶±۰۰۱) از نظر زمان ایجاد بی حسی ناحیه دنبه، و زمان تکمیل بی حسی ناحیه پرینه و نواحی خلفی اندام حرکتی خلفی نشان داد. بنابراین میتوان چنین نتیجه گیری کرد که در جراحی های رکتوواژینال و سایر جراحیهای ناحیه خلفی گوسفند از کتامین قلیایی شده استفاده کرد چرا که علاوه بر ایجاد بی حسی باعث آرام بخشی عمومی در حیوان می شود، لازم به ذکر است قلیایی تر شدن کتامین اثری روی خواص دارویی آن ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.