مقاله برنامه های توسعه اقتصادی – اجتماعی و تاثیر آن بر واگرایی و همگرایی گروههای قومی در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برنامه های توسعه اقتصادی – اجتماعی و تاثیر آن بر واگرایی و همگرایی گروههای قومی در ایران دارای ۳۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برنامه های توسعه اقتصادی – اجتماعی و تاثیر آن بر واگرایی و همگرایی گروههای قومی در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برنامه های توسعه اقتصادی – اجتماعی و تاثیر آن بر واگرایی و همگرایی گروههای قومی در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برنامه های توسعه اقتصادی – اجتماعی و تاثیر آن بر واگرایی و همگرایی گروههای قومی در ایران :

مقاله برنامه های توسعه اقتصادی – اجتماعی و تاثیر آن بر واگرایی و همگرایی گروههای قومی در ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در پژوهش نامه علوم اجتماعی از صفحه ۶۷ تا ۹۸ منتشر شده است.
نام: برنامه های توسعه اقتصادی – اجتماعی و تاثیر آن بر واگرایی و همگرایی گروههای قومی در ایران
این مقاله دارای ۳۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گروههای قومی
مقاله توسعه ناموزون
مقاله عناصر و مولفه های تشکیل دهنده جامعه انسانی
مقاله واگرایی و همگرایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
روابط و مناسبات اجتماعی در درون جامعه انسانی موجب پیدایش گروه های اجتماعی می شود. نقش و پایگاه متفاوت گروه های اجتماعی در جامعه، تعیین کننده روابط و حرکت های اجتماعی آن ها است. گروه های قومی از جمله مهم ترین گروه های اجتماعی محسوب می شوند که در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی های اقتصادی، اجتماعی و انسانی تاثیر فراوان گذارده و از آن تصمیمات نیز تاثیرات فراوانی می پذیرند (سیف اللهی، ۱۳۷۳، صص ۱۸۲ – ۱۸۱)
فرایند توسعه ناپایدار و ناموزون جامعه ایران از یک سو به دلیل ناموزونی ارکان و مولفه های بنیادین تشکیل دهنده آن و از سوی دیگر به دلیل ترکیب ناموزون این ارکان و مولفه ها است. در واقع، برنامه های توسعه اقتصادی، اجتماعی و انسانی شصت سال گذشته ایران وارث تاریخی توسعه ناموزون و متاثر از رشد و توسعه سرمایه داری اقتصاد جهانی تهیه و تدوین شده است. حاصل چنین فرایندی است که تهیه برنامه های توسعه اقتصادی، اجتماعی و انسانی جامعه ایران با نارسایی ها و کاستی های فراوانی در بهره یابی از امکانات و منابع جامعه جهت پاسخگویی به نیازها و خواست های گروه های اجتماعی، از جمله گروه های قومی، جامعه ایران می باشد. در واقع، برنامه های توسعه اقتصادی، اجتماعی و انسانی جامعه، تحت تاثیر رویکردها و الگوهای بر گرفته از رشد و توسعه سرمایه داری و اقتصاد جهانی، یکی از ارکان اصلی شکل دهنده نظام اجتماعی ایران یعنی ترکیب جمعیتی – قومی را نادیده گرفته است.
نگاهی به عملکرد برنامه های توسعه اقتصادی – اجتماعی قبل و بعد از انقلاب اسلامی مبین آن است که موانع و تنگناهای بنیادین بر سر راه تهیه برنامه های توسعه اقتصادی، اجتماعی و انسانی متناسب و مطلوب برای جامعه ایران به ترتیبی که موجب همگرایی گروه های قومی شود، وجود داشته و دارد. آگاهی از موانع و تنگناهای موجود بر سر راه تقویت همگرایی گروه های قومی در جامعه ایران، ورود به حوزه های گوناگون زندگی اجتماعی را پیش روی قرار می دهد. اما در این مقاله، قصد نقد و بررسی برنامه های توسعه اقتصادی – اجتماعی و تاثیر آن بر واگرایی و همگرایی گروه های قومی در ایران است. یعنی به علل و عواملی توجه خواهد شد که از بطن روابط اجتماعی جامعه ایران برخاسته است و طی زمان، شکل ساختاری به خود گرفته است.
بررسی اسناد و مدارک معتبر، مستند و تحلیل محتوی آن ها و انجام مشاهدات در قالب روش های اسنادی، میدانی و دلفای حاکی است که موارد زیر از علل و عوامل واگرایی گروههای قومی جامعه می باشند:
کمبود آب و شرایط اقلیمی و جغرافیایی گسترده ایران
تمرکزگرایی شدید مدیریت سیاسی
بی توجهی به مشارکت گروه های قومی
•نادیده گرفته شدن مطالبات و نیازهای گروه های قومی در اثر ییروی از نظریه نوسازی
تبعیت از سیاست قومی همانندسازی گروه های قومی
نابرابری های اقتصادی _ اجتماعی میان گروه های قومی
توسعه انسانی نابرابر میان گروه های قومی
توسعه ناموزون و نامتناسب مناطق قومی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.