مقاله القا درون شیشه ای پلی پلوئیدی در گیاه دارویی بادرنجبویه (.Melissa officinalis L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
20 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله القا درون شیشه ای پلی پلوئیدی در گیاه دارویی بادرنجبویه (.Melissa officinalis L) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله القا درون شیشه ای پلی پلوئیدی در گیاه دارویی بادرنجبویه (.Melissa officinalis L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله القا درون شیشه ای پلی پلوئیدی در گیاه دارویی بادرنجبویه (.Melissa officinalis L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله القا درون شیشه ای پلی پلوئیدی در گیاه دارویی بادرنجبویه (.Melissa officinalis L) :

مقاله القا درون شیشه ای پلی پلوئیدی در گیاه دارویی بادرنجبویه (.Melissa officinalis L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران از صفحه ۲۸۳ تا ۲۹۵ منتشر شده است.
نام: القا درون شیشه ای پلی پلوئیدی در گیاه دارویی بادرنجبویه (.Melissa officinalis L)
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بادرنجبویه (.Melissa officinalis L)
مقاله کشت درون شیشه ای
مقاله تغییر سطح پلوئیدی
مقاله کلشی سین
مقاله میکسوپلوئید
مقاله فلوسایتومتری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
امروزه القا پلی پلوئیدی با استفاده از مواد شیمیایی جهش زا، به عنوان یکی از روشهای اصلاح گیاهان دارویی به منظور افزایش قابلیت تولید متابولیت های ثانویه مورد استفاده قرار می گیرد. در این پژوهش، برای القای پلوئیدی در گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) از تیمار کلشی سین روی جوانه های انتهایی باززایی شده در شرایط درون شیشه ای بهره گرفته شد. کلشی سین با غلظت های۰۰۰ ، ۰۰۵، ۰۱۰ و %۰۲۰ (وزنی به حجمی)، در دو زمان ۲۴ و ۴۸ ساعت مورد استفاده قرار گرفت و سطح پلوئیدی در ریزنمونه های زنده مانده از طریق شمارش کروموزوم ها در نمونه های نوک ریشه و فلوسایتومتری نمونه های برگی بررسی شد. ۱۰ روز پس از اعمال تیمارها، ریزنمونه های شاهد بیشترین درصد زنده مانی را با میانگین %۱۰۰ نشان دادند، درحالی که با مقایسه بین سه تیمار۰۰۵ ، ۰۱۰ و %۰۲۰ کلشی سین، بالاترین میانگین بقا ریزنمونه ها در تیمار %۰۰۵ کلشی سین به مدت ۲۴ ساعت برابر با %۶۳۸ مشاهده گردید. در مقابل؛ بالاترین میزان مرگ و میر در اثر کاربرد این ماده روی شاخه های انتهایی در غلظت %۰۲۰ به مدت ۴۸ ساعت مشاهده شد. نتایج حاصل از شمارش کروموزوم و تجزیه فلوسایتومتری نشان دادند که تیمار شاخه های انتهایی با غلظت %۰۰۵ کلشی سین به مدت ۲۴ و ۴۸ ساعت و همچنین غلظت %۰۱۰ پس از ۲۴ ساعت، تیمارهای موثر در القا پلی پلوئیدی و تولید میکسوپلوئید در این گیاه بودند. در مجموع تیمار%۰۰۵ کلشی سین به مدت ۴۸ ساعت با بازدهی %۳۳۳ تولید گیاهان پلی پلوئید، مناسبترین تیمار بکارگرفته شده برای القای پلوئیدی در این گیاه بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.