مقاله بررسی ماکروسکوپیک و میکروسکوپیک روند استخوانی شدن داخل غضروفی در جنین جوجه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ماکروسکوپیک و میکروسکوپیک روند استخوانی شدن داخل غضروفی در جنین جوجه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ماکروسکوپیک و میکروسکوپیک روند استخوانی شدن داخل غضروفی در جنین جوجه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ماکروسکوپیک و میکروسکوپیک روند استخوانی شدن داخل غضروفی در جنین جوجه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ماکروسکوپیک و میکروسکوپیک روند استخوانی شدن داخل غضروفی در جنین جوجه :

مقاله بررسی ماکروسکوپیک و میکروسکوپیک روند استخوانی شدن داخل غضروفی در جنین جوجه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۶ در پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی) از صفحه ۱۱ تا ۲۱ منتشر شده است.
نام: بررسی ماکروسکوپیک و میکروسکوپیک روند استخوانی شدن داخل غضروفی در جنین جوجه
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جنین جوجه
مقاله آلیزارین قرمز
مقاله آلسین آبی
مقاله استخوانی شدن داخل غضروفی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مطالعه سیستم اسکلتی در دوران جنینی و نیز پس از تولد و بلوغ، از دیرباز مورد توجه محققین رشته های گوناگونی چون زیست شناسی، جنین شناسی و باستان شناسی بوده است، چرا که به عنوان مثال در شاخه جنین شناسی و ناهنجاری شناسی، اطلاع از تکوین طبیعی اسکلت در دوران جنینی منجر به پی ریزی مطالعات ناهنجاری شناسی تجربی خواهد شد. در پژوهش حاضر جهت روشن شدن نحوه بررسی استخوانی شدن داخل غضروفی در استخوان بلند جنین جوجه به عنوان یکی از مدل های آزمایشگاهی، مقاطع نازک میکروسکوپی از درشت نی تهیه گردید و با نمونه های تهیه شده به روش رنگ آمیزی دوگانه آلیزارین قرمز – آلسین آبی مقایسه گردید.نتایج نشان می دهد که در پرندگان بر خلاف پستانداران، تبدیل بافت غضروفی به استخوانی، طی چهار مرحله متوالی شامل: مرحله استراحت، تکثیر، هایپرتروفی و مرحله استخوانی شدن انجام می گیرد و لذا مرحله آهکی شدن در پرندگان وجود ندارد. در مطالعه نمونه های آماده شده به روش آلیزارین – آلسین، مشخص گردید که بخشهایی که حاوی ماتریکس غضروفی هستند، رنگ آبی را به خود می گیرند، درحالی که ماتریکس استخوانی قرمز رنگ می شود. اما نواحی در درشت نی مشاهده گردید که بی رنگ باقی می ماندند که بین ناحیه غضروفی و استخوانی بود و با ناحیه هایپرتروفی در مقاطع میکرسوکوپیک هماهنگ بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.