مقاله مطالعه کاریولوژیک میگوی موزی خلیج فارس Penaeus (Fenneropenaeus) merguiensis


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه کاریولوژیک میگوی موزی خلیج فارس Penaeus (Fenneropenaeus) merguiensis دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه کاریولوژیک میگوی موزی خلیج فارس Penaeus (Fenneropenaeus) merguiensis  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه کاریولوژیک میگوی موزی خلیج فارس Penaeus (Fenneropenaeus) merguiensis،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه کاریولوژیک میگوی موزی خلیج فارس Penaeus (Fenneropenaeus) merguiensis :

مقاله مطالعه کاریولوژیک میگوی موزی خلیج فارس Penaeus (Fenneropenaeus) merguiensis که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران) از صفحه ۳۷ تا ۴۱ منتشر شده است.
نام: مطالعه کاریولوژیک میگوی موزی خلیج فارس Penaeus (Fenneropenaeus) merguiensis
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کاریوتایپ
مقاله کروموزوم
مقاله Penaeus (Fenneropenaeus) merguiensis
مقاله خلیج فارس
مقاله میگوی موزی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به دلیل محدودیت تکنیک های کاریولوژی و همچنین وجود تعداد زیاد کروموزوم های دارای اندازه نسبتا کوچک در میگوهای خانواده Penaeidae، مطالعه تعداد، ساختار و فرمول کروموزومی آن ها کار دشواری است. مطالعه سیتوژنتیکی حاضر با هدف بررسی کروموزوم های میگوی موزی خلیج فارس Penaeus (Fenneropenaeus) merguiensis با استفاده از گسترشهای سلولی تهیه شده از مراحل مختلف زندگی میگو شامل جنین، نائوپلیوس، زوآ، مایسیس، پست لارو و همچنین بافت های آبشش، هپاتوپانکراس، بیضه و تخمدان میگوهای مولد نر و ماده انجام شده است. بدین منظور از روش های له کردن بافت و چکاندن سوسپانسیون سلولی به دو روش گرم و سرد، گسترش سلولی تهیه شد. در این مطالعه تاثیر مقادیر مختلف کلشی سین بر بدست آمدن و کیفیت کروموزوم ها نیز مورد بررسی قرار گرفت. در این مطالعه بهترین بافت جهت تهیه گسترش کروموزومی بافت بیضه بود. بافت بیضه حاوی سلول های میتوزی و میوزی بود بطوری که کروموزوم های دیپلویید و هاپلویید شمارش گردیدند. شمارش کروموزومی سلول های بافت بیضه نشان داد که تعداد نمایی کروموزوم سلول های دیپلویید در این گونه ۲n=88 است که این موضوع به وسیله تعداد نمایی سلول های هاپلویید در بیضه n=44 تایید شد. بر اساس کاریوتایپ کروموزوم های متافازی، ۲۱ جفت کروموزوم متاسنتریک / ساب متاسنتریک و ۲۳ جفت کروموزوم اکروسنتریک / تلوسنتریک تشخیص داده شد که بیانگر تعداد بازوهای کروموزومی NF=130 برای این گونه می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.