مقایسه خصوصیات فیزیولوژیکی وامکان تولید نانوذرات نقره دریونجه (Medicago sativa) چاودار(Secale montanum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه خصوصیات فیزیولوژیکی وامکان تولید نانوذرات نقره دریونجه (Medicago sativa) چاودار(Secale montanum) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه خصوصیات فیزیولوژیکی وامکان تولید نانوذرات نقره دریونجه (Medicago sativa) چاودار(Secale montanum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه خصوصیات فیزیولوژیکی وامکان تولید نانوذرات نقره دریونجه (Medicago sativa) چاودار(Secale montanum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه خصوصیات فیزیولوژیکی وامکان تولید نانوذرات نقره دریونجه (Medicago sativa) چاودار(Secale montanum) :

تعداد صفحات :۴

چکیده مقاله:

آنچه که امروزه تحت عنوان نانو تکنولوژی مطرح است آشنا شدن و کنترل کردن بسیاری از پدیده ها در ابعاد اتمی وآنگسترومی است از طرفی استفاده از روش های ایمن ودوستدار طبیعت یکی از چالش های مهم در عصر کنونی است که باید به آن توجه ویژه داشت میکروب ها وگیاهان بطور ذاتی قابلیت کاهش فلزات از طریق مسیرهای متابولیک ویژه خود هستند. به همین منظور جهت مطالعه خصوصیات فیزیولوژیکی وامکان تولید نانو ذرات نقره در یونجه (Medicago sativa) وچاودار (Secale montanum) آزمایشی در سال ۱۳۹۱-۱۳۹۲ با طرح بلوک کامل تصادفی در ۴ تکرار به مرحله اجرا درآمد.گیاه یونجه به مدت ۳۰ روز در محلول های محیط کشت حاوی نیترات نقره با غلظت های ۱،۵،۲و۱۰ میلی مولار وهمچنین گیاه چاودار به مدت ۳۰ روز در محلول نیترات نقره با غلظت های ۱،۵،۲و۱۰ میلی مولار قرار گرفته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.