مطالعه ی مقدماتی اثر دمای انبار برحفظ کمیت وکیفیت میوه ی کامل انار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه ی مقدماتی اثر دمای انبار برحفظ کمیت وکیفیت میوه ی کامل انار دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه ی مقدماتی اثر دمای انبار برحفظ کمیت وکیفیت میوه ی کامل انار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه ی مقدماتی اثر دمای انبار برحفظ کمیت وکیفیت میوه ی کامل انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه ی مقدماتی اثر دمای انبار برحفظ کمیت وکیفیت میوه ی کامل انار :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

یکی از مهمترین عوامل محدودکننده ی انبار مانی میوه ی انار تنش سرمازدگی است که با علایمی از قبیل قهوه ای شدن پوست و رنگ پریدگی آریل ها شناخته می شود در طول سالهای گذشته تحقیقات زیادی به منظور مطالعه ومهار این پدیده صورت گرفته است براساس نظریات مطرح شده ی علمی ، یکی از موثرترین راهکارهای ممکن حذف عامل تنش زاست که خود مستلزم بررسی و مقایسه ی دقیق پاسخ های داده شده به دماهای مختلف انبار است . فاز اجرایی این پژوهش به صورت یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با دو فاکتور دمای نگهداری (صفر ، پنج ودوازه درجه ی سانتی گراد) وزمان نمونه برداری با سه تکرار طراحی گردید.نمونه برداری با سه تکرار طراحی گردید. نمونه برداری هر سه هفته یکبار انجام شد ومیوه ها بلافاصله پس از خروج از انبار مورد ارزیابی های کمی وکیفی قرار گرفتند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.