مطالعه کمی وکیفی صفات مرتبط با کیفیت نانوایی گندم نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه کمی وکیفی صفات مرتبط با کیفیت نانوایی گندم نان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه کمی وکیفی صفات مرتبط با کیفیت نانوایی گندم نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه کمی وکیفی صفات مرتبط با کیفیت نانوایی گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه کمی وکیفی صفات مرتبط با کیفیت نانوایی گندم نان :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

هدف از انجام این پژوهش مطالعه وارزیابی کمی وکیفی صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در لاین های اصلاحی گندم نان می باشد بدین منظور ۵۹ لاین امید بخش گندم مورد بررسی قرار گرفتند. ژنوتیپ های مورد بررسی ۶۱ درصد مربوط به گندم های منطقه سرد و۳۹ درصد مرتبط با اقلیم معتدل بود لاین ها مربوط به سال های ۱۳۸۶-۱۳۸۳ از اقلیم های سرد ومعتدل در شرایط محیطی متفاوت از نظر ویژگی های کیفی وکمی مورد مطالعه قرار گرفتند . صفات مرتبط با کیفیت نانوایی ، نظیر درصد پروتیین ، شاخص گلوتن ، درصد جذب آب ، وزن هکتولیتر ، وزن هزار دانه ، حجم رسوب زلنی ، حجم نان ، شاخص سختی دانه ، حجم رسوب SDS اندازه گیری وبررسی شدند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.