مروری برجنبه های مولکولی موثر در نقش تغذیه ای فازیولین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری برجنبه های مولکولی موثر در نقش تغذیه ای فازیولین دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری برجنبه های مولکولی موثر در نقش تغذیه ای فازیولین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری برجنبه های مولکولی موثر در نقش تغذیه ای فازیولین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری برجنبه های مولکولی موثر در نقش تغذیه ای فازیولین :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

کمبودغذا وسوء تغذیه ، بعنوان یکی ازمهمترین نگران کننده ترین مشکل های جامعه بشری مطرح شده است. دانه های متعلق به خانواده حبوبات حاوی پروتیین، فیبر، کلسیم، پتاسیم و …هستند که دانه گیاه لوبیا(Phaseolus vulgaris L) باداشتن ۲۵ -۲۲ درصد پروتیین ۵۸-۵۶ درصدکربوهیدرات یکی ازمنابع مهم پروتیین گیاهی محسوب می شود.فازیولین که مهمترین نوع پروتیین گلوبولین است باتوجه به محتوی اسید آمینه ای ومقدار بالای اسید آمینه متیونینی که داردبه عنوا ن یک پروتیین گیاهی قابل توجه بیشترین مقدارپروتیین این دانه راتشکیل می دهد. طبق بررسی های الکتروفورزی، نشان داده شده است که سه وزن مولکولی ازاین پلی پپتید وجوددارد که سه الگوی متمایز S.T.C ازخودنشان داده اند. کیفیت بالاتروبهتر پروتیین های بذری به این بستگی دارد که تاچه اندازه ترکیب آمواسیدها باترکیب آمینواسیدهای توصیه شده برای رژیم غذایی انسان تطابق دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.