مقاله بررسی سطوح سروتونین خون در جوجه های گوشتی مبتلا و غیر مبتلا به آسیت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سطوح سروتونین خون در جوجه های گوشتی مبتلا و غیر مبتلا به آسیت دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سطوح سروتونین خون در جوجه های گوشتی مبتلا و غیر مبتلا به آسیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سطوح سروتونین خون در جوجه های گوشتی مبتلا و غیر مبتلا به آسیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سطوح سروتونین خون در جوجه های گوشتی مبتلا و غیر مبتلا به آسیت :

مقاله بررسی سطوح سروتونین خون در جوجه های گوشتی مبتلا و غیر مبتلا به آسیت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران) از صفحه ۷۱ تا ۷۵ منتشر شده است.
نام: بررسی سطوح سروتونین خون در جوجه های گوشتی مبتلا و غیر مبتلا به آسیت
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرتونین خون
مقاله آسیت
مقاله جوجه های گوشتی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سویه های جدید جوجه های گوشتی به مقدار زیادی نسبت به نارسایی قلبی حساس هستند. تلفات ناشی از این عارضه اغلب در جوجه های گوشتی با رشد بسیار سریع و به صورت بیماری آسیت بروز می نماید. هدف از این آزمایش، مقایسه میزان سروتونین (۵-HT) خون در جوجه های آسیتی و سالم ، در سه سویه (راس، آربور آکرز پلاس و کاب) از جوجه های گوشتی بوده است. به همین منظور از یک آزمایش فاکتوریل در طرح کاملا تصادفی استفاده شد.در هر یک از سه سویه مزبور ۱۲ قطعه جوجه سالم و ۱۲ قطعه جوجه مبتلا به آسیت جدا شد و پس از شماره گذاری و نمونه گیری خون ،این نمونه ها به دو قسمت تقسیم شدند. یک قسمت در لوله های حاوی EDTA برای بررسی برخی فراسنجه های خونی جمع آوری گردید و بخش دیگر به منظور تعیین میزان سروتونین سرم در لوله های بدون EDTA ریخته شد تیمارها با استفاده از روش تجزیه واریانس مقایسه شدند و با روش دانکن محل دقیق تفاوت ها تعیین گردید. از نتایج بدست آمده معلوم شد: سه سویه از نظر سروتونین خون دارای اختلاف معنی دار هستند (p<0.05) سروتونین خون در جوجه های آسیتی بطور معنی داری پایین تر از جوجه های سالم است (p<0.05). بین سویه و بیماری از نظر سروتونین خون تاثیر متقابل معنی دار وجود دارد (p<0.05) لذا می توان نتیجه گرفت که اگر چه سروتونین یک عامل تنگ کننده عروق بوده و باعث افزایش فشار خون ریوی و بروز بیماری آسیت می شود ولی میزان آن در خون جوجه ها، بعد از ابتلا به آسیت کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.