مقاله بررسی خصوصیات بوم شناختی .Dracocephalum kotschyi Boiss در مراتع شهرستان بجنورد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات بوم شناختی .Dracocephalum kotschyi Boiss در مراتع شهرستان بجنورد دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات بوم شناختی .Dracocephalum kotschyi Boiss در مراتع شهرستان بجنورد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات بوم شناختی .Dracocephalum kotschyi Boiss در مراتع شهرستان بجنورد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات بوم شناختی .Dracocephalum kotschyi Boiss در مراتع شهرستان بجنورد :

مقاله بررسی خصوصیات بوم شناختی .Dracocephalum kotschyi Boiss در مراتع شهرستان بجنورد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران از صفحه ۴۰۶ تا ۴۱۴ منتشر شده است.
نام: بررسی خصوصیات بوم شناختی .Dracocephalum kotschyi Boiss در مراتع شهرستان بجنورد
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بوم شناسی
مقاله زرین گیاه (.Dracocephalum kotschyi Boiss)
مقاله بجنورد
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
گیاه Dracocephalum kotschyi Boiss. یکی از گیاهان دارویی و معطر است که در رویشگاه های طبیعی در نواحی کوهستانی و مرتفع کشور یافت می شود. این گیاه به علت اسانس زیاد آن مورد توجه می باشد. در طب سنتی از این گیاه در کاهش تب، درد مفاصل و روماتیسم و به عنوان ضد التهاب و التیام دهنده زخم استفاده می شود. مطالعه حاضر به منظور شناخت خصوصیات بوم شناختی این گونه جهت معرفی برای کشت انبوه آن در اراضی زراعی و استفاده در صنایع دارویی و همچنین جلوگیری از تخریب رویشگاه های طبیعی گونه در سال ۱۳۸۷ در مراتع شهرستان بجنورد انجام شد. مشخصات اقلیمی، زمین شناسی، تیپ رویشگاه، گیاهان همراه، اندازه گیری متغیرهای رویشی و تجزیه فیزیکی و شیمیایی خاک برای گیاه در رویشگاه آن انجام گردید. نتایج نشان داد که این گونه در منطقه مورد مطالعه با بارندگی متوسط سالانه ۳۲۰ میلی متر، دمای متوسط سالانه ۱۰۲۲ درجه سانتی گراد و اقلیم نیمه خشک سرد رویش مناسبی دارد. این گونه در دامنه های شمالی و شمال غربی در ارتفاع ۱۶۰۰ تا ۱۸۰۰ متری از سطح دریا در مناطق سنگلاخی پراکنش یافته است. در منطقه مورد مطالعه خاک بسیار کم عمق و دارای بافت لومی،pH = 7.57 – ۷۶ ،EC = 0.555 دسی زیمنس بر متر و CEC = 11.475 – ۱۱۹ سانتی مول بر کیلوگرم می باشد. تیپ رویشگاه چای چوپان – علف بره است و بیش از ۵۸ گونه گیاهی همراه این گونه دیده می شود. بدین ترتیب میانگین پوشش تاجی و تراکم زرین گیاه در منطقه به ترتیب ۰۱۲۲ درصد و ۳۶۱ بوته در هکتار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.