بررسی وجود شکست ساختاری در ترجیحات مصرف کنندگان گوشت قرمز ، مرغ وماهی در مناطق شهری ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی وجود شکست ساختاری در ترجیحات مصرف کنندگان گوشت قرمز ، مرغ وماهی در مناطق شهری ایران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی وجود شکست ساختاری در ترجیحات مصرف کنندگان گوشت قرمز ، مرغ وماهی در مناطق شهری ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وجود شکست ساختاری در ترجیحات مصرف کنندگان گوشت قرمز ، مرغ وماهی در مناطق شهری ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی وجود شکست ساختاری در ترجیحات مصرف کنندگان گوشت قرمز ، مرغ وماهی در مناطق شهری ایران :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

گوشت منبع اصلی پروتیین حیوانی مورد نیاز بدن انسان است . خانوارها در صورت کاهش درآمد وافزایش قیمت به جای مصرف گوشت قرمز از کالاهای جانشین آن مانند گوشت سفید وماهی استفاده می کنند واز طرفی با افزایش سطح آگاهی و تبلیغات مربوط به سلامت غذایی ، تقاضا ساختار ترجیحات برای انواع گوشت دچار تغییر وتحول می شود. بنابراین در این مطالعه به بررسی وجود تغییرات ساختاری در ترجیحات مصرف کنندگان گوشت سفید وقرمز با استفاده از رهیافت پارامتریک می پردازیم که اطلاعات وداده های مورد نظر طی سالهای ۱۳۷۶تا۱۳۹۲ از بانک مرکزی سازمان امور پشتیبانی دام ومرکز آمار ایران وگمرک جمهوری اسلامی ایران جمع آوری شده است . دراین راستا نتایج آزمون متغیر موهومی نشان داد که شکست ساختاری پایداری وجود دارد وناشی از اثرات غیر سیستماتیک وتکانه های غیر خطی موقت نمی باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.