بررسی اثرات اسانس های گیاهی برکاهش ضایعات پرتقال محلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات اسانس های گیاهی برکاهش ضایعات پرتقال محلی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات اسانس های گیاهی برکاهش ضایعات پرتقال محلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات اسانس های گیاهی برکاهش ضایعات پرتقال محلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات اسانس های گیاهی برکاهش ضایعات پرتقال محلی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

به منظور بررسی عصاره گیاهان دارویی در افزایش عمر پس از برداشت وکاهش فساد پرتقال محلی این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۱۷ تیمار و۴ تکرار برای هر تیمار به اجرا در آمد. تیمارها شامل تیمار شاهد (بدون تیمار ، زخم زنی + بدون واکس ، زخم زنی +واکس) تیمار غوطه وری در محلول قارچ کش تیایندازول ۲ در هزار به مدت ۵ دقیقه وتیمار با اسانس گیاهان نعناع ، رزماری ، آویشن ، زنیان ، زیره سبزورازیانه با غلظت های ۲۰۰۰ و۴۰۰۰ پی پی ام بودند که میوه ها در دو شرایط انبار سرد ومعمولی به مدت ۴ ماه نگهداری شدند . فاکتورهای مورد بررسی شامل میزان چگالی آب میوه ، نسبت پوست به گوشت درصد پوسیدگی ، درصد کل مواد جامد محلول ، pH ، اسید کل ، ویتامین ث (اسید آسکوربیک) نسبت قند به اسید ودرصد کاهش وزن بودند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.