اثر تیمارهای مختلف پس از برداشت برحفظ کیفیت وماندگاری میوه لیموشیرین رقم محلی جهرم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تیمارهای مختلف پس از برداشت برحفظ کیفیت وماندگاری میوه لیموشیرین رقم محلی جهرم دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تیمارهای مختلف پس از برداشت برحفظ کیفیت وماندگاری میوه لیموشیرین رقم محلی جهرم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تیمارهای مختلف پس از برداشت برحفظ کیفیت وماندگاری میوه لیموشیرین رقم محلی جهرم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تیمارهای مختلف پس از برداشت برحفظ کیفیت وماندگاری میوه لیموشیرین رقم محلی جهرم :

تعداد صفحات :۴

چکیده مقاله:

یکی ازروش های اصلی به منظورافزایش عمرپس ازبرداشت مرکبات، استفاده ازتیمارهایی است که بتوانند خصوصیات کیفی میوه راحفظ کنند. باتوجه به اهمیت صادرات میوه مرکبات و جلوگیری از آلودگی محیط زیست و خطرسرطان زایی قارچ کش ها درانسان، استفاده ازتیمارهای جدید بامنشا طبیعی مانند ژل ها در نگهداری محصولات کشاورزی ضروری به نظرمی رسد. این پژوهش درقالب طرح بلوک کامل تصادفی با۵تیمارشامل تیمارشاهد، کلریدکلسیم ۵درصدد، آکریلیک مایع ۳ درصد وژل آلویه ورارابادو غلظت ۲۵ و ۵۰درصد و۳تکراربرروی میوه های لیموشیرین رقم محلی جهرم درآزمایشگاه علوم باغبانی دانشگاه شهرکر صورت پذیرفت. نتایج جدول تجزیه واریانس نشان داد اثرتیمارهای مختلف تنها برنسبت میزان قند به اسید درسطح ۵درصد معنی داربود. با توجه به نتایج به دست آمده، بهترین تیمارپس ازدوماه نگهداری میوه، مربوط به ژل آلویه ورا ۵۰درصد می باشد که موجب کاهش نسبت قند به اسیدودرنتیجه تاخیردررسیدن میوه گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.