مقاله مدخلی بر فقرشهری با تاکید بر فقرمسکن درنقاط شهری استانهای کشور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدخلی بر فقرشهری با تاکید بر فقرمسکن درنقاط شهری استانهای کشور دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدخلی بر فقرشهری با تاکید بر فقرمسکن درنقاط شهری استانهای کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدخلی بر فقرشهری با تاکید بر فقرمسکن درنقاط شهری استانهای کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدخلی بر فقرشهری با تاکید بر فقرمسکن درنقاط شهری استانهای کشور :

مقاله مدخلی بر فقرشهری با تاکید بر فقرمسکن درنقاط شهری استانهای کشور که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در نگرش های نو در جغرافیای انسانی (جعرافیای انسانی) از صفحه ۶۷ تا ۷۹ منتشر شده است.
نام: مدخلی بر فقرشهری با تاکید بر فقرمسکن درنقاط شهری استانهای کشور
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فقرشهری
مقاله امتیاز استاندارد
مقاله خط فقر
مقاله فقرمسکن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
فقرشهری یکی ازمهمترین چالشهای اجتماعی – اقتصادی بسیاری ازکشورهای درحال توسعه است و مقامات شهری این کشورها برای کاهش اثرات آن تلاش می کنند. برطبق آمار، درهرروز صد هزارنفر به جمعیت زاغه نشینان اضافه می شود. این مقاله تلاش می کند تا به بررسی فقر شهری ازمنظر ویژگیهای فقر، وضعیت جهانی فقر شهری و موقعیت ایران بپردازد. رویکرداصلی تحقیق حاضر مبتنی بردیدگاه رادیکالیسم بوده و روش انجام تحقیق ازنوع توصیفی – تحلیلی می باشد. دراین مطالعه، باکمک دوشاخص الف) نسبت خانوارهای شهری ساکن در واحدهای مسکونی کم دوام و بی دوام، ب) نسبت خانوارهای شهری ۴ نفره ساکن دریک اتاق، که هرکدام ازاین شاخصها به تنهایی می توانند بیانگر فقر شهری باشند به بررسی نقاط شهری استانهای کشور با استفاده ازروش امتیاز استاندارد پرداخته شده است. برخی نتایج این بررسی بیانگرآن است که فقر شهری بدلیل رشد فزاینده شهرنشینی و بدنبال آن زاغه نشینی در کشورهای فقیراز یک سو و عدم اهتمام کامل دولتها در عمل به تعهدات خود برای کاهش فقر از سوی دیگر روز به روز در حال افزایش است و افق مبارزه با فقر را درسالهای آینده تیره و تار نشان می دهد. درکشور ما نیز همزمان با توافق جهانی (۱۹۹۶) مبارزه با فقر آغاز شده، با این حال هنوز ۱۰۵ درصد از خانوارهای شهری زیر خط فقر مطلق قرار دارند و دربین استانهای کشور، درشاخص اول، استانهای حاشیه کویرهای مرکزی نظیر خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان و یزد و در شاخص دوم استانهای سیستان و بلوچستان، اردبیل، لرستان وکرمانشاه بیشترین خانوارهای فقیر شهری کشور را در خود جای داده بودند. این امر تلاش بیشتر و پیگیری مداوم مسوولین شهری در رفع فقر بویژه فقرمسکن شهری و گسترش عدالت منطقه ای را می طلبد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.