مقاله بررسی روند پذیرش منابع مرجع الکترونیکی در کتابخانه های مرکزی دانشگاه های کشور بر مبنای نظریه اشاعه نوآوری ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روند پذیرش منابع مرجع الکترونیکی در کتابخانه های مرکزی دانشگاه های کشور بر مبنای نظریه اشاعه نوآوری ها دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روند پذیرش منابع مرجع الکترونیکی در کتابخانه های مرکزی دانشگاه های کشور بر مبنای نظریه اشاعه نوآوری ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند پذیرش منابع مرجع الکترونیکی در کتابخانه های مرکزی دانشگاه های کشور بر مبنای نظریه اشاعه نوآوری ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روند پذیرش منابع مرجع الکترونیکی در کتابخانه های مرکزی دانشگاه های کشور بر مبنای نظریه اشاعه نوآوری ها :

مقاله بررسی روند پذیرش منابع مرجع الکترونیکی در کتابخانه های مرکزی دانشگاه های کشور بر مبنای نظریه اشاعه نوآوری ها که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۹ در مطالعات آموزش و یادگیری (علوم اجتماعی و انسانی دانشگاه شیراز) از صفحه ۹۵ تا ۱۲۴ منتشر شده است.
نام: بررسی روند پذیرش منابع مرجع الکترونیکی در کتابخانه های مرکزی دانشگاه های کشور بر مبنای نظریه اشاعه نوآوری ها
این مقاله دارای ۳۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نظریه اشاعه نوآوری ها
مقاله منابع مرجع الکترونیکی
مقاله منابع مرجع
مقاله فرایند اشاعه نوآوری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
منابع مرجع الکترونیکی از مهم ترین فناوری هایی به شمار می آید که در سال های اخیر محیط کتابخانه ها را دستخوش تحولات مثبتی نموده است. با در نظر گرفتن منابع مذکور به عنوان یک نوآوری در محیط کتابخانه ها تحقیق حاضر به بررسی روند اشاعه منابع مرجع الکترونیکی رد محیط کتابخانه های دانشگاهی پرداخته است. برای این منظور نظریه اشاعه نوآوری ها از جامعه شناس معروف اورت ام. راجرز به عنوان چارچوب نظری تحقیق انتخاب گردید.
این تحقیق به روش پیمایشی و با استفاده از پرسشنامه صورت گرفته است و جامعه پژوهش شامل کتابخانه های مرکزی دانشگاه های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
از آن جا که در نظریه راجرز اصل گروه بندی پذیرندگان یک نوآوری مورد تاکید قرار گرفته است، در این تحقیق نیز کتابخانه های پذیرنده منابع مرجع الکترونیکی بر اساس زمان پذیرش منابع مذکور به ترتیب به سه گروه کتابخانه های پیشرو، محافظه کار و کندپذیر تقسیم شدند.
نتایج حاصل از تحلیل داده های گردآوری شده نشان می دهد که منحنی پذیرش منابع مرجع الکترونیکی در طول زمان کاملا بهنجار بوده و برهمین اساس آهنگ پذیرش این منابع در طول زمان به صورت S شکل در آمده است.
همچنین چهار مرحله آگاهی، ترغیب، تصمیم و همنوایی که در نظریه راجرز برای فرایند اشاعه یک نوآوری تعریف شده اند، در میان کتابخانه های پذیرنده تشخیص داده شد. نتایج نشان می دهد که وضعیت گروه پیشرو در عبور از این مراحل، متمایز از دو گروه دیگر، وضعیت مناسب تری بوده است. در میان دو گروه محافظه کار و کندپذیر نیز، محافظه کاران با اندکی تفاوت بهتر از کندپذیران عمل کرده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.