مطالعه اثر ضد باکتریایی گل گردو Juglans regia علیه باکتری لاکتوکوکوس گارویه در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثر ضد باکتریایی گل گردو Juglans regia علیه باکتری لاکتوکوکوس گارویه در شرایط آزمایشگاهی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثر ضد باکتریایی گل گردو Juglans regia علیه باکتری لاکتوکوکوس گارویه در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر ضد باکتریایی گل گردو Juglans regia علیه باکتری لاکتوکوکوس گارویه در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثر ضد باکتریایی گل گردو Juglans regia علیه باکتری لاکتوکوکوس گارویه در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

مقاومت های دارویی روز افزون علیه باکتری زیونوز لاکتوکوکوس گارویه و افزایش دوز مصرفی داروهای متداول از یک سو و افزایش عوارض جانبی ناشی از استفاده از این داروها از سوی دیگر، موجب شده است تا در سالهای اخیر بیشترین توجه به عواملی یا پایه طبیعی مانند گیاهان دارویی معطوف شود که دارای حداقل اثرات سوء ذکر شده می باشند. از این رو در این تحقیق، بعد از تهیه عصاره از گیاه گل گردو رقتهای متوالی از هر گیاه جهت به دست آوردن حداقل غلظت مهار رشد MIC و حداقل غلظت باکتری کشی MBC در برابر باکتری لاکتوکوکوس گارویه به روش تهیه رقت متوالی تهیه گردید. همچنین، با استفاده از روش انتشار دیسک، هاله مهار رشد باکتری نیز اندازه گیری و مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان داد که، عصاره اتانولی گل گردو، در غلظت ۱۵۰و۷۵و۳۷/۵ میکروگرم بر میکرولیتر، اثر باکتریسیدی و در غلظت۱۸/۷۵ میکروگرم بر میکرولیتر خاصیت باکتریو استاتیک و عصاره آبی گل گردو، در غلظت های ۱۵۰و۷۵ میکرو گرم برمیکرولیتر اثر باکتریسیدی و در غلظت ۳۷/۵ میکروگرم بر میکرولیتر خاصیت باکتریو استاتیک را در برابر رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه از خود نشان داد. قطر هاله عدم رشد باکتری های مورد بررسی در اطراف گودههای حاوی هر عصاره نیز این نتایج را تایید نمود. به طور کلی میتوان نتیجه گرفت با توجه به اثر مناسب عصارهها روی عامل بیماریزای ماهی، لازم است امکان استفاده از آنها در درمان و پیشگیری از بیماریهای باکتریایی ماهی ارزیابی گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.