بهینه سازی فرآیند جذب سطحی رنگ بیسیک بلو ۴۱ با پرلیت منبسط شده به منظور جلوگیری از تخریب های زیست محیطی پساب نساجی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی فرآیند جذب سطحی رنگ بیسیک بلو ۴۱ با پرلیت منبسط شده به منظور جلوگیری از تخریب های زیست محیطی پساب نساجی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی فرآیند جذب سطحی رنگ بیسیک بلو ۴۱ با پرلیت منبسط شده به منظور جلوگیری از تخریب های زیست محیطی پساب نساجی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی فرآیند جذب سطحی رنگ بیسیک بلو ۴۱ با پرلیت منبسط شده به منظور جلوگیری از تخریب های زیست محیطی پساب نساجی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی فرآیند جذب سطحی رنگ بیسیک بلو ۴۱ با پرلیت منبسط شده به منظور جلوگیری از تخریب های زیست محیطی پساب نساجی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

خوراک، پوشاک و مسکن از جمله نیاز های اولیه زندگی هر انسانی به شمار می رود. با پیشرفت تکنولوژی و همچنین رشد جمعیت صنایعی برای تامین این حجم از تقاضا بوجود آمد که از جمله این صنایع، صنعت نساجی می باشد. این صنعت ضمن پیشرفت های محسوس که با خود به همراه داشت هزینه های جبران ناپذیری را با تولید پساب آلاینده بر محیط زیست پیرامون تحمیل کرد. رنگ از جمله شاخص های اصلی این پساب بوده که با ورود و نفوذ خود به هر نقظه از طبیعت و محیط زیست پیرامونمان توانایی تخریب های جبران ناپذیر حتی در عمق های چند ده متری از سطح زمین را خواهد داشت. روش های گوناگونی جهت کاهش و حذف بار آلودگی این پساب مطرح می شود که به خاطر درصد بالایی از رنگ موجود در آن جذب توسط جاذب به عنوان یک روش از جمله اولویت های بررسی در جهت جداسازی و تصفیه پساب از این آلاینده ها مطرح می شود. در پژوهش پیش رو، با بررسی پارامتر های تاثیر گذار بر جذب رنگ بیسیک بلو ۴۱ توسط پرلیت منبسط شده نظیر: زمان تماس، دز جاذب ,pH و غلظت اولیه رنگ اقدام به بهینه سازی این فرآیند حذف آلاینده محیط زیستی شده است.در بهینه ترین حالت ممکن ۶۹.۵۳ میلی گرم بر گرم جاذب مقدار ویژه جذب گزارش شد.همچنین مدل آماری پیشنهادی متد RSM مدل درجه دوم با میزان ضریب همبستگی ۰.۹۹۴۹ بوده که نشانگر اعتبار آماری بالای مدل می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.