بررسی تغییرات برخی شاخص های کنترل کیفیت در ماهی هامور معمولی در طی نگهداری دریخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات برخی شاخص های کنترل کیفیت در ماهی هامور معمولی در طی نگهداری دریخ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات برخی شاخص های کنترل کیفیت در ماهی هامور معمولی در طی نگهداری دریخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات برخی شاخص های کنترل کیفیت در ماهی هامور معمولی در طی نگهداری دریخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات برخی شاخص های کنترل کیفیت در ماهی هامور معمولی در طی نگهداری دریخ :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

در این مطالعه برخی شاخص های کنترل کیفیت تغییرات pH و بار باکتری های سرما دوست و مزوفیل در ماهی هامور معمولی نگهداری شده در یخ در روزهای صفر و۳و۶و۹و۱۲و۱۵و۱۸ به مدت ۱۸ روز مورد بررسی قرار گرفت هدف از این مطالعه ارزیابی کیفی و تازگی دانستن نحوه پیشرفت فساد و در نهایت محدودیت در مصرف این ماهی در زمان فاسد شدن با استفاده از تغییرات pH بعنوان یکی از شاخص های کنترل کیفیت در ارزیابی تازگی ماهی و نیز رشد باکتری های سرمادوست و مزوفیل که در نهایت سبب فساد ماهیان می شوند می باشد مقادیر pH در طی روزهای مختلف نگهداری روند افزایشی نشان داد بر طبق آزمون آماری واریانس یک طرفه بین میانگین pH در اولین روز نگهداری با تمام روزها اختلاف معنی داری وجود داشت p<0/05 باکتری های سرمادوست تغییرات یکنواخت تری نسبت به باکتری های مزوفیل نشان دادند و با گذشت زمان باکتری های غالب در یخ را تشکیل دادند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.