بررسی استقرار اولیه پایه های گیاه و تیور Chrysopogon zizanioides L منطقه مورد مطالعه شهرستان ملایر و کرمانشاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی استقرار اولیه پایه های گیاه و تیور Chrysopogon zizanioides L منطقه مورد مطالعه شهرستان ملایر و کرمانشاه دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی استقرار اولیه پایه های گیاه و تیور Chrysopogon zizanioides L منطقه مورد مطالعه شهرستان ملایر و کرمانشاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی استقرار اولیه پایه های گیاه و تیور Chrysopogon zizanioides L منطقه مورد مطالعه شهرستان ملایر و کرمانشاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی استقرار اولیه پایه های گیاه و تیور Chrysopogon zizanioides L منطقه مورد مطالعه شهرستان ملایر و کرمانشاه :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

علف وتیور .L zizanioides Chrysopogon ، یک گیاه دایمی گرمسیری و بومی جنوب و جنوب شرقی آسیا بوده و با رشدی سریع دارای دامنه بردباری فوق العاده ای نسبت به شرایط محیطی متفاوت است. این پژوهش با هدف بررسی استقرار اولیه گیاه وتیور در دو شهرستان ملایر و کرمانشاه و محاسبه برخی صفات رشد گیاه (تعدادپایه و طول متوسط برگ) صورت گرفت. پژوهش در قالب طرح کاملا تصادفی با ۵ تکرار و ۴ زمان اندازه گیری ۳۰ ،۶۰ ،۹۰ و ۱۲۰ روز در دو شهرستان ملایر و کرمانشاه در سال ۱۳۹۵-۱۳۹۴ انجام شد. نتایج این تحقیق نشان داد که در پارامترهای مورفولوژیکی مورد مطالعه گیاه در دو منطقه کاشت تفاوت معنی داری وجود دارد. به طوری که بیش ترین و کم ترین تعداد پایه گیاه وتیورکاشته شده در دو منطقه به ترتیب، در زمان های اندازه گیری۱۲۰ و ۶۰ روز به دست آمده است. نتایج نیز بیانگر خشک شدن و کاهش 0cm طول متوسط برگ گیاه پس از ۶۰ روز کاشت در دو منطقه و همچنین رشد مجدد آن در زمان های ۹۰ و ۱۲۰ روز بود. به طور کلی یافته ها بیانگر استقرار و تحمل بالای این گیاه در مناطق کاشته شده است. به همین دلیل استفاده از این گونه در پروژه های اصلاحی مراتع منطقه زاگرس بخصوص شهرستان های ملایر و کرمانشاه پیشنهاد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.