مقاله استخوان سازی هدایت شده در اطراف ایمپلنت با استفاده از ماده جایگزین استخوان نئواس به همراه غشای پروتکت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استخوان سازی هدایت شده در اطراف ایمپلنت با استفاده از ماده جایگزین استخوان نئواس به همراه غشای پروتکت دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استخوان سازی هدایت شده در اطراف ایمپلنت با استفاده از ماده جایگزین استخوان نئواس به همراه غشای پروتکت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخوان سازی هدایت شده در اطراف ایمپلنت با استفاده از ماده جایگزین استخوان نئواس به همراه غشای پروتکت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استخوان سازی هدایت شده در اطراف ایمپلنت با استفاده از ماده جایگزین استخوان نئواس به همراه غشای پروتکت :

مقاله استخوان سازی هدایت شده در اطراف ایمپلنت با استفاده از ماده جایگزین استخوان نئواس به همراه غشای پروتکت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اردیبهشت ۱۳۸۹ در دانشور از صفحه ۴۱ تا ۴۸ منتشر شده است.
نام: استخوان سازی هدایت شده در اطراف ایمپلنت با استفاده از ماده جایگزین استخوان نئواس به همراه غشای پروتکت
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نئواوس
مقاله پودر جایگزین استخوان
مقاله غشا
مقاله بازسازی هدایت شده استخوان
مقاله خرگوش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و هدف: امروزه از روشهای مختلفی جهت بازسازی بافت استخوانی در اطراف ایمپلنت استفاده میشود، ولی هنوز روش کارآمدی برای درمان ضایعات بدون فضا ارایه نشده است. هدف ما در این مطالعه ارزیابی تاثیر پودر جایگزین استخوان Neo-OsI®به همراه غشای Protect در ضایعات بدون فضا در اطراف ایمپلنت در استخوان درشت نی خرگوش است.
مواد و روش کار: در تحقیق حاضر دوازده راس خرگوش نیوزلندی سفید مورد استفاده قرار گرفت. حیوان ها به طور تصادفی به دو گروه کنترل و آزمایشی تقسیم شدند. در همه حیوان ها ایمپلنتی به قطر ۳۴ میلیمتر به صورت مایل در استخوان درشت نی کاشته شد به طوری که دیفکتی بدون فضا به طول ۳ میلیمتر خارج از استخوان ایجاد شد. در گروه آزمایشی ناحیه دیفکت با پودر Neo-Os پر و با غشای Protect پوشانده شد در حالی که در گروه کنترل هیچ درمانی در محل دیفکت صورت نگرفت. در هر گروه سه حیوان پس از دو ماه و سه حیوان دیگر پس از چهار ماه کشته شدند و بخشی از استخوان درشت نی که حاوی ایمپلنت بود، پس از رنگ آمیزی تولوئیدین بلو برای مطالعات هیستولوژیک و هیستومورفومتریک مورد استفاده قرار گرفت.
نتایج: در گروه کنترل پس از گذشت دو ماه درصد تماس استخوان با ایملنت ۳۷±۲۹۴درصد و پس از گذشت چهار ماه ۴۱±۳۷۴ درصد بود در حالی که در گروه پیوند شده با استفاده از نئواس و غشای پروتکت این عدد در ماه دوم ۷۵±۷۴۸ درصد و در پایان ماه چهارم ۸۳±۱۰۰۳درصد بود. پس از دو ماه، استخوان تشکیل شده عمدتا نابالغ بود در حالیکه تا ماه چهارم درصد استخوان بالغ افزایش محسوسی یافت.
نتیجه گیری: بر اساس تحقیق حاضر، روش ترکیبی Neo-Os +Protect روشی مفید در ترمیم ضایعات بدون فضا در اطراف ایمپلنت است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.