مقاله نسبت مرئولوژیکی در هستی شناسی صوری هوسرل جستاری در بنیاد پدیدارشناختی هرگونه پژوهش کیفی آینده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نسبت مرئولوژیکی در هستی شناسی صوری هوسرل جستاری در بنیاد پدیدارشناختی هرگونه پژوهش کیفی آینده دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نسبت مرئولوژیکی در هستی شناسی صوری هوسرل جستاری در بنیاد پدیدارشناختی هرگونه پژوهش کیفی آینده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نسبت مرئولوژیکی در هستی شناسی صوری هوسرل جستاری در بنیاد پدیدارشناختی هرگونه پژوهش کیفی آینده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نسبت مرئولوژیکی در هستی شناسی صوری هوسرل جستاری در بنیاد پدیدارشناختی هرگونه پژوهش کیفی آینده :

مقاله نسبت مرئولوژیکی در هستی شناسی صوری هوسرل جستاری در بنیاد پدیدارشناختی هرگونه پژوهش کیفی آینده که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در راهبرد از صفحه ۱۳۵ تا ۱۵۱ منتشر شده است.
نام: نسبت مرئولوژیکی در هستی شناسی صوری هوسرل جستاری در بنیاد پدیدارشناختی هرگونه پژوهش کیفی آینده
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله منطق محض
مقاله هستی شناسی صوری
مقاله مرئولوژی
مقاله منیفلد
مقاله نظریه مجموعه ها

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مقاله نشان میدهیم که چگونه هستی شناسی صوری هوسرل میتواند به تحلیل نسبت کیفی میان اجزا و کل بپردازد. این تحلیل، مبتنی بر تمایز بنیادینی است که هوسرل میان قطعه (piece) و لحظه (moment) در نظر میگیرد. هستی شناسی صوری هوسرل با پذیرش لحظه همچون جزیی منفرد، انضمامی و نامستقل که با اجزا دیگر و کل خود نسبت کیفی برقرار میسازد، از سنت فلسفه تحلیلی جدا میشود. از آنجا که فلسفه تحلیلی، کنشهای ذهنی معطوف به ابژه ها را به کنش هایی بازمیگرداند که معطوف به وضعیت امور هستند، در چارچوب ساختار صوری معنا و حقایق باقی می ماند و کیفیت لحظه ها را به خصوصیتهایی فرو می کاهد که در نظریه مجموعه ها قابل بررسی است. در مقابل، هستی شناسی صوری هوسرل به بررسی ساختارهای صوری میان اشیا می پردازد و کیفیت اشیا را به وضعیت امور بازنمی گرداند. از این نظر، هستی شناسی صوری با مرئولوژی لزنیوسکی شباهت دارد که میتواند نسبت هستی شناسانه اجزا و کل را بررسی کند. نتیجه این بحث آن است که هستی شناسی صوری در چارچوب نظریه منیفلدها و مرئولوژی، بنیاد هرگونه پژوهش کیفی است که میتواند علوم انسانی و علوم تجربی را دربرگیرد، و از اینرو، از روش کیفی پدیدارشناختی که با توجه به «زیست جهان» تنها علوم انسانی را شامل میشود، بسی فراتر رود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.