مقاله بررسی خواص پروتئین های هیدرولیز شده امعا و احشا ماهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از آنزیم های تجاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص پروتئین های هیدرولیز شده امعا و احشا ماهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از آنزیم های تجاری دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص پروتئین های هیدرولیز شده امعا و احشا ماهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از آنزیم های تجاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص پروتئین های هیدرولیز شده امعا و احشا ماهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از آنزیم های تجاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص پروتئین های هیدرولیز شده امعا و احشا ماهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از آنزیم های تجاری :

مقاله بررسی خواص پروتئین های هیدرولیز شده امعا و احشا ماهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از آنزیم های تجاری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران از صفحه ۸۷ تا ۹۸ منتشر شده است.
نام: بررسی خواص پروتئین های هیدرولیز شده امعا و احشا ماهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از آنزیم های تجاری
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ماهی تون
مقاله هیدرولیز آنزیمی
مقاله آنزیم های تجاری
مقاله ارزش غذایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در تحقیق حاضر پروتئین هیدرولیز شده از امعا و احشا ماهی تون زردباله، با استفاده از آنزیم های پروتئاز میکروبی آلکالاز، پروتامکس و فلاورزایم تولید شد. نتایج نشان داد که پروتئین هیدرولیز شده توسط آلکالاز به صورت معنی داری از لحاظ میزان پروتئین، بازیافت نیتروژنی و درجه هیدرولیزاسیون بالاتر از سایر پروتئین های هیدرولیز شده بود (p<0.05) .اما هیچ اختلاف عنی داری از لحاظ میزان چربی، رطوبت و خاکستر بین نمونه های وجود داشت (p>0.05). ترکیب اسیدهای آمینه نیز نشان داد که پروتئین ها هیدرولیز شده با آنزیم های مختلف دارای ترکیب نسبتا مشابهی هستند. همچنین نتایج مربوط به نرخ کارایی پروتئین ها نیز حاکی از تشابه آنها و بالا بودن ارزش غذایی بود. شاخص شیمیایی نشان داد که هر سه پروتئین هیدرولیز شده، به خوبی می توانند نیاز یک انسان بالغ به اسیدهای آمینه را مرتفع سازند، در حالی که در مقایسه با نیازهای ماهی کپور، از لحاظ اسیدهای آمینه متیونین، لایزین و فنیل آلانین، دارای محدودیت هستند. با توجه به نتایج می توان آنزیم آلکالاز را نسبت به دو آنزیم دیگر، ارجح دانست. همچنین با توجه به ارزش غذایی بالای پروتئین هیدرولیز شده، می توان کاربرد آن را در جیره غذایی توصیه نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.