مقاله سیر اندیشه ولایت در تصوف اسلامی (بر پایه امهات کتب نثر صوفیه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سیر اندیشه ولایت در تصوف اسلامی (بر پایه امهات کتب نثر صوفیه) دارای ۳۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سیر اندیشه ولایت در تصوف اسلامی (بر پایه امهات کتب نثر صوفیه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سیر اندیشه ولایت در تصوف اسلامی (بر پایه امهات کتب نثر صوفیه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سیر اندیشه ولایت در تصوف اسلامی (بر پایه امهات کتب نثر صوفیه) :

مقاله سیر اندیشه ولایت در تصوف اسلامی (بر پایه امهات کتب نثر صوفیه) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۸ در ادبیات عرفانی (علوم انسانی الزهرا) از صفحه ۸۹ تا ۱۱۹ منتشر شده است.
نام: سیر اندیشه ولایت در تصوف اسلامی (بر پایه امهات کتب نثر صوفیه)
این مقاله دارای ۳۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ولایت
مقاله ولی
مقاله انسان کامل
مقاله مرید و مراد
مقاله کرامت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این مقاله سیر تطور اندیشه ولایت و مباحث مرتبط با آن را بر اساس امهات کتب نثر صوفیه نشان می دهد؛ گرچه در برخی موارد از اشعار بزرگان عرصه عرفان نیز بهره می گیرد. به سبب گستردگی فضای کار، پایه تحقیق عمدتا بر آثار نثر بوده است؛ آن هم آثاری که در حوزه جغرافیایی دو مکتب عرفانی خراسان و بغداد آن روزگار شکل گرفته اند و اگر در این میان از مکتب عرفانی ابن عربی، برخی شاگردان او و آثارشان، که مربوط به حوزه اندلس هستند، صحبت به میان آمده به این علت است که ابن عربی مهم ترین نظریه پرداز عرفان اسلامی است؛ بویژه که محور و اساس همه اندیشه ها و آثار او را مساله انسان و ولی کامل و ولایت او بر تمامی کائنات تشکیل می دهد. از جهت زمانی نیز مقاله پیدایش نخستین نظریات را در باب ولایت از قرن سوم هجری و اندکی پیش از آن را تا آغاز دوره معاصر یعنی زمان مشروطیت به شکل مجمل بررسی می کند.
این مقاله نشان می دهد چگونه افکار و اندیشه های افراد مختلف طی گذشت زمان بر شاخ و برگهای اصل ولایت افزوده و روز به روز به اعتلای این اندیشه یاری رسانده وآن را بارورتر کرده است؛ به علاوه ریشه و خـــاستگاه مــواردی چون انسان کامل، تعداد اولیا، طبقات آنها و; را نیز ـ تا حدی که مقدور و مستند بوده است ـ تبیین می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.