مقاله نتایج فوری و میان مدت استفاده از استنت در درمان کوارکتاسیون آئورت در کودکان و نوجوانان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نتایج فوری و میان مدت استفاده از استنت در درمان کوارکتاسیون آئورت در کودکان و نوجوانان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نتایج فوری و میان مدت استفاده از استنت در درمان کوارکتاسیون آئورت در کودکان و نوجوانان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نتایج فوری و میان مدت استفاده از استنت در درمان کوارکتاسیون آئورت در کودکان و نوجوانان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نتایج فوری و میان مدت استفاده از استنت در درمان کوارکتاسیون آئورت در کودکان و نوجوانان :

مقاله نتایج فوری و میان مدت استفاده از استنت در درمان کوارکتاسیون آئورت در کودکان و نوجوانان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در شهریور ۱۳۸۹ در مجله دانشکده پزشکی از صفحه ۳۴۱ تا ۳۴۷ منتشر شده است.
نام: نتایج فوری و میان مدت استفاده از استنت در درمان کوارکتاسیون آئورت در کودکان و نوجوانان
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کوارکتاسیون
مقاله درمان
مقاله استنت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: کوارکتاسیون آئورت به تنگی آئورت اطلاق می شود. توافق بر سر بهترین روش درمانی حاصل نشده است. هدف از این مطالعه که اولین مطالعه در کشور ما می باشد بررسی کاربرد استنت در درمان کوارکتاسیون به ویژه در سن کمتر از ده سال و وزن کمتر از ۲۵ کیلوگرم است.
روش بررسی: گروه سنی کمتر از ۱۸ سال که طی سال های ۸۹-۱۳۸۳ جهت درمان کوارکتاسیون- ری کوارکتاسیون درمرکز قلب شهید رجایی استنت گذاری شدند از نظر کارایی و عوارض این روش درمانی بررسی شد.
یافته ها: مطالعه ما با پی گیری شش ماهه روی ۵۳ بیمار کمتر از ۱۸ سال صورت گرفت. جمعا ۵۴ مورد استنت گذاری موفق در ۵۳ بیمار انجام شد. متوسط سنی بیماران ۱۱۶±۴۲ سال بود که از این تعداد ۱۷ (%۳۲)نفر زیر ۱۰سال و ۳۶ (%۶۸) نفر بیشتر یا مساوی آن بودند. متوسط وزن بیماران ۳۹۲۴±۱۸ کیلوگرم بود که ۱۶ (%۳۰)نفر زیر ۲۵ کیلوگرم و ۳۷ (%۷۰) نفر بالای آن بودند (p<0.001). پیک گرادیان سیستولی قبل و پس از کاتتریزاسیون به ترتیب ۴۶۲۶±۱۷۷ و ۱.۰۳±۰۱۹میلی متر جیوه بود. این تفاوت معنی دار در گرادیان قبل و پس از استنت گذاری در زیر گروه های کوارکتاسیون ناتیو، کمتر از ۲۵ کیلوگرم و زیر ۱۰ سال فرقی نداشت (p<0.001). عوارض در ۲۴ (%۴۴)نفر اتفاق افتادند که جز در دو مورد، بقیه مینور بودند.
نتیجه گیری: استنت گذاری کوارکتاسیون آئورت با توجه به تجارب تیمی در مراکز مختلف توام با پیشرفتی چشمگیر، همراه با کاهش عوارض بوده، حتی در گروه سنی کودکان، بیماران کمتر از ۲۵ کیلوگرم و سن کمتر از ۱۰ سال قابل استفاده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.