مقاله بررسی تاثیر ورزش های هوازی و هوازی- مقاومتی بر حجم های ریوی و کیفیت زندگی بیماران آسمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر ورزش های هوازی و هوازی- مقاومتی بر حجم های ریوی و کیفیت زندگی بیماران آسمی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر ورزش های هوازی و هوازی- مقاومتی بر حجم های ریوی و کیفیت زندگی بیماران آسمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر ورزش های هوازی و هوازی- مقاومتی بر حجم های ریوی و کیفیت زندگی بیماران آسمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر ورزش های هوازی و هوازی- مقاومتی بر حجم های ریوی و کیفیت زندگی بیماران آسمی :

مقاله بررسی تاثیر ورزش های هوازی و هوازی- مقاومتی بر حجم های ریوی و کیفیت زندگی بیماران آسمی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در شهریور ۱۳۸۹ در مجله دانشکده پزشکی از صفحه ۳۴۸ تا ۳۵۴ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر ورزش های هوازی و هوازی- مقاومتی بر حجم های ریوی و کیفیت زندگی بیماران آسمی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ورزش هوازی
مقاله ورزش مقامتی
مقاله آسم
مقاله بازتوانی ریوی
مقاله کیفیت زندگی
مقاله FEV1 و FVC

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: در زمینه اهمیت و تاثیر ورزش بر بیماری آسم به عنوان یکی از معضلات عمده بهداشتی ایران مطالعات کمی انجام شده است. از این رو، مطالعه حاضر با هدف مقایسه تاثیر ورزش هوازی- مقاومتی و هوازی بر حجم های ریوی و کیفیت زندگی بیماران آسمی تنظیم شد.
روش بررسی: ۵۶ بیمار آسمی بعد از دو هفته جلسات آموزشی از نظر علایم حیاتی و تست های ریوی بررسی شدند و پرسشنامه کیفیت زندگی سنت جورج را تکمیل کردند. سپس با تقسیم تصادفی بیماران به دو گروه A و B، به مدت ۱۰ هفته در خانه گروه اول به ورزش هوازی- مقاومتی و گروه دوم به ورزش هوازی تنها پرداختند. در انتها مجددا علایم حیاتی و تست های ریوی و پرسشنامه کیفیت زندگی بررسی و تکمیل شدند. نهایتا ۴۲ بیمار مطالعه را به اتمام رساندند.
یافته ها: میزان FEV1 در گروه A از محدوده ۹۸-۲۵ به ۱۰۵-۴۰ و میزان FVC از ۱۰۳- ۴۹ به ۱۰۱- ۶۹ رسید که به میزان معنی داری افزایش داشته است اما در گروه B تفاوت معنی داری مشاهده نشد. نمره کل پرسشنامه سنت جورج در گروه A از ۷۵- ۸ به ۷۷-۲ و در گروه B از ۷۲- ۱۱ به ۷۴- ۶ رسید که نشانگر بهبود معنی داری در نمرات هر دو گروه پس از مداخله نسبت به پیش از آن است.
نتیجه گیری: یافته ها نشان داد که انجام منظم و مشخص ورزش های هوازی به تنهایی یا به همراه ورزش های مقاومتی در خانه باعث بهبودی در علایم حیاتی و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به آسم خفیف تا متوسط می شود. البته تنها همراهی ورزش هوازی با ورزش مقاومتی است که سبب بهبود برخی شاخص های اسپیرومتری می گردد. از اینرو در درمان بیماران آسمی ترکیبی از ورزش های هوازی و مقاومتی به صورت منظم توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.