سنجش وضعیت مدیریت شهری مبتنی بر شاخص های حکمروایی خوب شهری با رویکرد توسعه پایدار(مورد مطالعه: منطقه ۱۸ شهرداری تهران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنجش وضعیت مدیریت شهری مبتنی بر شاخص های حکمروایی خوب شهری با رویکرد توسعه پایدار(مورد مطالعه: منطقه ۱۸ شهرداری تهران) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنجش وضعیت مدیریت شهری مبتنی بر شاخص های حکمروایی خوب شهری با رویکرد توسعه پایدار(مورد مطالعه: منطقه ۱۸ شهرداری تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنجش وضعیت مدیریت شهری مبتنی بر شاخص های حکمروایی خوب شهری با رویکرد توسعه پایدار(مورد مطالعه: منطقه ۱۸ شهرداری تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنجش وضعیت مدیریت شهری مبتنی بر شاخص های حکمروایی خوب شهری با رویکرد توسعه پایدار(مورد مطالعه: منطقه ۱۸ شهرداری تهران) :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده مقاله:

حکمروایی به معنای اداره و تنظیم امور همگانی و چگونگی رابطه میان شهروندان و حکومت کنندگان می باشد. اجتماعات محلی به خوبی می تواند موجب کاهش آسیب ها، مسایل اجتماعی و ناکارآمدی ها باشد. مساله اصلی این است که با توجه به گستردگی نیازها و حجم بالای وظایف؛ مدیریت شهری در رابطه با خدمات رسانی دچار کمبود منابع، نظارت و کارایی است. این مقاله با هدف سنجش میزان مشارکت شهروندان در مدیریت شهری در شهرداری منطقه ۱۸ تهران بر اساس الگوی حکمرانی خوب شهری تدوین شده است و به بررسی معناداری رابطه بین معیارهای حکمرانی شهری(شفافیت و پاسخگویی، عدالت اجتماعی، آگاهی شهروندی، اعتماد اجتماعی و کارآیی و اثر بخشی) به عنوان متغیرهای مستقل با متغیر وابسته مشارکت شهروندان در مدیریت شهری پرداخته است. نوع تحقیق کاربردی و روش مطالعه توصیفی- همبستگی می باشد. روش جمعآوری اطلاعات، پیمایشی از طریق پرسشنامه بود و تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS صورت گرفت. حجم نمونه تحقیق با استفاده از فرمول کوکران ۲۵۰ نفر محاسبه گردید. نتایج تحقیق نشان داد که از بعد ذهنی و تمایل شهروندان به مشارکت در مدیریت شهری بالاست و با مشارکت آنها بستر بسیار مناسبی برای اداره امور می تواند وجود داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.