خاک پناه الگویی پایدار در معماری بومی (طراحی معماری پایدار با تکیه بر قابلیت های زمین در تعامل طبیعت و تکنولوژی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 خاک پناه الگویی پایدار در معماری بومی (طراحی معماری پایدار با تکیه بر قابلیت های زمین در تعامل طبیعت و تکنولوژی) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد خاک پناه الگویی پایدار در معماری بومی (طراحی معماری پایدار با تکیه بر قابلیت های زمین در تعامل طبیعت و تکنولوژی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی خاک پناه الگویی پایدار در معماری بومی (طراحی معماری پایدار با تکیه بر قابلیت های زمین در تعامل طبیعت و تکنولوژی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن خاک پناه الگویی پایدار در معماری بومی (طراحی معماری پایدار با تکیه بر قابلیت های زمین در تعامل طبیعت و تکنولوژی) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

امروزه با توجه به مسیله ی بحران انرژی، صرفه جویی در مصرف آن به یک ضرورت تبدیل شده است؛ که با کاربرد انرژی های پاک در ساختمان می توان در مصرف انرژی صرفه جویی کرد. مسیله اصلی معماری امروز، قطع ارتباط میان معماری بومی و نیازهای مدرن است. راه دستیابی به این هدف، استفاده از الگوی معماری پایدار می باشد. در معماری ایران، ارزشهای پایدار فراوان است .یکی از این روش ها بررسی الگوهای ارزشمند در معماری بومی ایران، با تاکید بر بهره گیری از خاک پناه (عمق زمین) می باشد. در واقع معماری سنتی ایران قابلیت های گسترده ای در ارایه راهکارهای استفاده از توده زمین یا خاک پناه دارد و می توان از آنها برای طراحی ساختمان های جدید بهره گرفت. این مقاله که حاصل مشاهدات عینی و مطالعات کتابخانه ای است به صورت تحلیلی – توصیفی در بررسی و بازشناسی اصول شکل گیری معماری سنتی پایدار در اقلیم ایران را خواهد داشت و نشان می دهد که فضاهای زیر زمینی در معماری بومی ایران چگونه پاسخگوی نیاز اقلیمی هر منطقه می باشد. و این فضاها را به عنوان نمونه ای از الگوهای همساز با اقلیم مورد بررسی قرار داده و با مروری بر معماری پایدار، پس از بیان نیازهای اقلیمی هر منطقه، استخراج و دسته بندی کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.