تحلیل تناسبات ورودی مساجد سنتی و معاصر ایران (مطالعه موردی مسجد جامع عباسی اصفهان و مسجد جامع شهرک غرب تهران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل تناسبات ورودی مساجد سنتی و معاصر ایران (مطالعه موردی مسجد جامع عباسی اصفهان و مسجد جامع شهرک غرب تهران) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل تناسبات ورودی مساجد سنتی و معاصر ایران (مطالعه موردی مسجد جامع عباسی اصفهان و مسجد جامع شهرک غرب تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل تناسبات ورودی مساجد سنتی و معاصر ایران (مطالعه موردی مسجد جامع عباسی اصفهان و مسجد جامع شهرک غرب تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل تناسبات ورودی مساجد سنتی و معاصر ایران (مطالعه موردی مسجد جامع عباسی اصفهان و مسجد جامع شهرک غرب تهران) :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

این مقاله به بررسی تناسبات نمای سردر دو نمونه از بناهای شاخص سنتی و مدرن در شهرهای اصفهان و تهران به عنوان مهم ترین آثار این دوره پرداخته است. نمونه هایی که مورد سنجش و بررسی قرار گرفته اند عبارتند از : مسجد جامع عباسی (مسجد شاه سابق یا مسجد امام) و مسجد جامع شهرک غرب تهران. مسیله مورد توجه تناسبات به کار رفته در نمای سردر این بناها به عنوان ابزاری در جهت خلق آثاری خردمندانه و مطلوب بوده است. با توجه به اهمیت سردر بناها به عنوان عناصری شهری در دوره سنتی و مدرن به نظر می رسد در طراحی نمای سردر این بناها تناسبات مشخصی به کار رفته است؛ همچنین تفاوت در کارکرد و اهمیت، تمایز در تناسبات را نیز در پی داشته است. این پژوهش بر مبنای الگوهای نظری معماری و به روش توصیفی و تحلیلی صورت گرفته است و فرآیند تحلیل شامل استفاده از روش های هندسی است. برای تعیین تناسب نمای سردر نسبت ارتفاع به عرض در بخش های مختلف هر ورودی مورد سنجش قرار گرفته است. یافته های به دست آمده با تناسبات ایرانی، چون پنج ضلعی منتظم و مستطیل تطبیق داده شده است. نتیجه بررسی حاضر نشان می دهد مسجد جامع عباسی از تناسبات متمایزی در نمای سردر نسبت به مسجد جامع شهرک غرب تهران برخوردار است؛ مستطیل نمای سردر مسجد جامع عباسی حاصل از تناسبات مشتق از پنج ضلعی منتظم است و تناسبات به کار رفته در نمای سردر مسجد شهرک غرب تهران از تناسبات نسبت طول به عرض مستطیل برگرفته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.